LADY GAGA slutter aldri å overraske
LADY GAGA slutter aldri å overraske

Nå vil de se Lady Gaga naken

Prøver å overtale Lady Gaga til å kaste klærne.

Dyrevernorganisasjonen PETA har ved flere anledninger fått kjendiser til å stille opp naken for de i kampen mot pelsbruk. Nå prøver de å verve superstjernen Lady Gaga til å kle av seg for dem. Dette skriver det amerikanske nettstedet FemaleFirst.

Den norske glamourmodellen Cathrine Aschim er en av de som selv tok kontakt med PETA for å være med i kampanjen «Rather Go Naked than Wear Fur».

Les også: Se Cathrine naken

Vil dekke henne med spillekort

Dyrevernorganisasjonen skal ha blitt imponert over Lady Gaga da hun nylig stilte opp i en Kermit the Frog-kåpe.

- Dette er en måte å si at jeg ikke bruker pels på, for jeg hater pels og jeg liker ikke å bruke pels, skal Lady Gaga ha sagt den gang ifølge PETA sine nettsider.

Ifølge FemaleFirst skal Peta-sjefene ha bedt henne gå sammen med de for å nå ut med budskapet og de har bedt henne om å kle seg naken bortsett fra noen spillekort for organisasjonens «Rather Go Naked than Wear Fur»-kampanje.

- Vi håper å få tatt bilder av pokerfjes-dronningen der hun bare dekker seg med noen spillekort, sier en talsmann til FemaleFirst.

Rykter om Lady Gagas kjønn

I det siste har det gått rykter om Lady Gagas egentlige kjønn etter at et avslørende videoklipp av en hennes konserter havnet på nettet. At popdronningen faktisk har et mannlig kjønnsorgan forsterkes av et innlegg hun angivelig skrevet i sin blogg i desember 2008.

- Jeg synes dette er en god mulighet for å få andre multikjønnete til å få det mer komfortabelt med sin kropp. Jeg er sexy. Jeg er hot, skriver bt.dk.

Les mer og se video: Er Lady Gaga en mann?

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)