Ronaldo Paris
Ronaldo Paris

- Ronaldo bombarderer Paris med SMS

Fotballstjernen skal være på knærne etter Paris Hilton.

Den portugisiske fotballstjernen Cristiano Ronaldo skal være på knærne etter Paris Hilton. Tidligere i sommer ble Ronaldo og hotellarvingen observert på nattklubb i Los Angeles i het omfavnelse.

- Paris og Cristiano fikk ikke nok av hverandre, de kysset hele kvelden. Hans bord beslagla alle servitørene i lokalet for å se til at alkoholen fløt. Han brukte mer enn 130 000 kroner på champagne, sa en kilde tidligere i sommer. Men Paris skal ha dumpet han ettersom hun ikke var interessert i et lengre forhold til fotballspilleren.

Les også: Er Ronaldo allerede Paris' nye kjæreste?

Bombarderer Paris med tekstmeldinger

Flørten tok slutt, men Paris skal ha gjort stort inntrykk på Ronaldo. Britiske People skriver at Ronaldo skal ha bombardert Paris med tekstmeldinger og bønnfalt henne om å komme på besøk hos han i Madrid.

- Cristiano har jaget meg helt siden vi møttes i LA og han prøver hele tiden på å få meg til å møte han, skal Paris ha sagt til en av Peoples kilder. Kilden hevder at Ronaldo ikke har noe sjanse på Paris ettersom hun ikke liker menn som bruker mer tid foran speilet enn hun selv gjør.

- Jeg liker menn som er mandige, ikke typen som ser seg mer i speilet enn det jeg gjør. Han er altfor opptatt av utseende og mote. Menn skal ikke være slik, skal hun ha sagt.

Vil ikke date fotballspiller

Paris skal også ha fått hetta av at folk kalte de det nye David og Victoria Beckham.

- Posh og Beckham er et vakkert par, men jeg ville ikke kun ha vært en fotballspillers kone, skal hun ha uttalt.

Rykter om «Big Brother»-date

Samtidig har rykter i sommer gått på at Ronaldo dater den italienske «Big Brother»-stjernen Raffaella Fico. Hun overrasket en hel verden tidligere da hun la ut sin jomfrudom for salg på auksjon for en million pund.

Fico skal ha avslått alle tilbud og det hele koket ned til å bli et dårlig pr-stunt.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)