«The King og Pop» Michael Jackson døde av at hjertet stanset 25. juni. Han ble 50 år gammel.
«The King og Pop» Michael Jackson døde av at hjertet stanset 25. juni. Han ble 50 år gammel.

Michael Jackson-hyllest i Wien

«Kongen av pop» hylles med kjendisspekket show i Wien neste måned.

World Awards Media bekreftet mandag at et Michael Jackson-hyllestshow er i ferd med å iscenesettes i Wien. Michael Jacksons bror Jermaine og flere høyt profilerte internasjonale stjerner skal være på gjestelisten.

- For én fantastisk kveld skal Michael Jacksons uforglemmelige musikk blir brakt til liv igjen. Noen av verdens fremste artister fremfører Michaels største hits live i Wien - i en av de mest fascinerende og historiske stedene i Europa, og feirer «Kongen of Pop», skriver organisasjonen på sine nettsider ifølge Bang Showbiz.

Billetter i salg 20. august

- Jeg er svært stolt over å kunne sette i stand denne konserten til ære for min yngre bror Michael. Hyllesten er tenkt til å være et årlig arrangement for å holde ikke bare hans unike musikk i live, men hans ånd også. Michael elsket mennesker, og han også glad for å hjelpe folk og det vil aldri bli glemt. Hans liv var altfor kort, men det var fylt med mange magiske øyeblikk og varige minner. Jeg har mistet en kjær bror, men verden har mistet en god og omsorgsfull person, legger broren Jermaine til på nettsidene.

micslott_220
micslott_220

Arrangementet skal finne sted foran Schoenbrunn Slott - som rommer 85 000 mennesker - i den østerrikske hovedstaden neste måned. Scenen skal bli formet som en krone og billettene til det spektakulære showet skal være i salg 20. august.

- Wien var en meget kjær plass for Michael

Ubekreftede rykter sier at U2, Madonna, Lionel Richie og Whitney Houston skal opptre.

Michael skulle ha 50 konserter i London i forbindelse med sitt comeback, og mange hadde antatt at en konsert til ære for ham ville finne sted i den engelske hovedstaden.

Men Jermaine hevder at Wien betydde noe helt spesielt for Michael.

- Wien var en meget kjær plass for Michael. Og han elsket slott. Vi skal ha denne store markeringen foran et slott, skal Jermaine ha uttalt i følge Bang Showbiz.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)