Håkon Opdal  (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)
Håkon Opdal (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)

Opdal: - Jeg hadde vært flau

Brann-keeperen mener Péter Kovács' er blottet for fair play.

Odd - Brann 5-1:

Skagerak Arena/Bergen (TV 2 Sporten): Odd Grenland tok seg videre til semifinalen i cupen etter en forrykende 5-1-seier over Brann lørdag.

Vi fulgte kampen minutt for minutt i vårt livesenter

Men det er én episode som vil bli diskutert etter kvartfinalen i Skien: Péter Kovács' meget kontroversielle 2-0-scoring.

Les også: Skarsfjord: - Kovács kan ikke lastes
Les også: Tar Brann en «Kovács» her?

Brann-keeper Håkon Opdal skulle ta et utspark på stillingen 0-1 til vertene, men fikk en svikt i kneet og falt om skadet. Ballen spratt til Kovács, som valgte å banke ballen i mål.

Opdal er rystet over oppførselen.

- Det går rett og slett ikke an å gjøre sånn. Jeg hadde vært flau hvis jeg spilte på samme lag med en slik spiller. Vi snakker om fair play her og han er jo totalt blottet for det. Du skyter ikke en som ligger nede, raser Opdal overfor TV 2 Sporten.

- Det er ofte tøffe tak i feltet, og det er helt ok. Men sånn som det der, det kan vi rett og slett ikke gjøre, legger han irritert til.

Se intervju med Håkon Opdal etter kampen her (artikkelen fortsetter under):

331173

- Burde dommeren har grepet inn?

- Ja, så klart. Når det er skader, så kan han stoppe kampen. Han så jo at jeg hadde så vondt at jeg ikke klarte å stå på foten. Selvfølgelig kan han blåse, men han må selv svare på hvorfor han ikke gjør det, sier Opdal.

- Hvor alvorlig er kneskaden din?

- Det er en strekk i leddbåndet. Jeg har veldig vondt og klarer ikke å bruke foten nå. Vi får se hvordan det går, sier Opdal tappert.

Se høydepunktene fra kampen her:

331190