Daniel Nannskog  (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/SCANPIX)
Daniel Nannskog (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/SCANPIX)

Nannskog: - Med slike ben mot Valencia taper vi 0-15

Daniel Nannskog innrømmer at det var trøtte Stabæk-ben som tapte kvartfinalen mot AaFK.

Aalesund - Stabæk 3-1

Vi fulgte kampen minutter for minutt i vårt livesenter.

Color Line Stadion/Bergen (TV 2 Sporten): Stabæk tok ledelsen i lørdagens NM-kvartfinale mot Aalesund, men hjemmelaget slo tilbake og vant 3-1. Stabæk-spiss Daniel Nannskog innrømmer at det er litt bittert å ryke ut i kvartfinalen.

Se mål og høydepunkter i videovinduet over!

- Ja, det er klart vi gjerne skulle gått til cupfinale, slik vi gjorde i fjor, sier Nannskog til TV 2 Sporten.

- Vi er ikke Milan
Han innrømmer at hardkjøret med Tippeliga, Mesterliga-kvalik og cupspill tærer på.

- Vi er ikke Milan, men kjempestor tropp. Vi har spilt tre kamper i uken i jeg vet ikke hvor lenge. Før eller siden går det ikke lenger. Vi begynte vel å gå tom i andre omgang mot FCK, og hadde ikke mye bensin igjen i dag, sier Nannskog.

Han vil imidlertid ikke være med på at Stabæk undervurderte Aalesund bare seks dager etter at Stabæk slo samme lag 3-0 hjemme på Telenor Arena.

- Nei, vi visste de kom til å være aggressive og at det kom til å bli en annen kamp. Når fire-fem man ikke blir med hit til Aalesund så blir det tøft, sier Nannskog.

Håper på friskere ben mot Valencia
Både Fredrik Berglund og Henning Hauger måtte stå over kampen på grunn av sykdom, og Pontus Segerström var heller ikke med til Ålesund.

- Man skal ikke tenke på det, men jeg skulle egentlig ikke spilt i dag. Jeg skulle hvilt, men Berglund meldte forfall så da måtte jeg spille. Jeg skulle gjerne hvilt for jeg føler meg ikke tipp topp, sier Nannskog.

Nå håper han Stabæk får tilbake spruten i beina til playoff-kampen mot Valencia i Europaligaen.

- Jeg håper vi har litt piggere ben enn i dag, ellers kommer vi til å tape med 15-0 mot Valencia om vi byr på spillet vi gjorde mot Aalesund. Jeg tror at når folk blir piggere i beina og friske, og vi blir litt piggere i beina, så håper jeg vi kan gjøre en god figur mot Valencia.

Se intervjuet:

331147