Harald Rønneberg Senkveld
Harald Rønneberg Senkveld

Vil hoppe strikk fra Prekestolen

Hvis Harald Rønneberg får velge duellene i «Senkveld» blir det fare for liv og helse.

Programlederduoen Harald Rønneberg og Thomas Numme har gjennom mange «Senkveld»-dueller vært harde konkurrenter, og for å vinne de mange konkurransene foreslår guttene gjerne dueller som de vet motparten ikke vil like.

På helsa løs

Får Harald det som han vil, bør Thomas ha kurert høydeskrekken sin.

- Det er alltid moro å foreslå dueller som innebærer en viss form for risiko for liv og helse. Da blir Numme litt stressa. Særlig hvis vi tar det opp i høyden som vi gjorde på Rådhusplassen. Så dersom jeg skulle velge en fin en måtte det bli strikkhopp fra Prekestolen, sier Harald overbevisende.

Etter at han hoppet i Holmenkollen har programlederen blitt kjent for å ta enhver utfordring på strak arm. Men makker Thomas vet hva som skal til for at det ikke blir Harald som vinner.

- Hvis jeg skal være sikker på å vinne en duell, så er det bare å legge opp til noe som får Harald til å brekke seg. Han er veldig lettspydd, sier Thomas og ler.

For Harald har spydd ved flere anledninger tidligere, både på karusell på Tusenfryd og under den lite velsmakende smoothies-duellen.

Les også: «Senkveld»-guttenes sommerplaner

Les også: Sjekk hva som skjedde i «Senkveld»-kulissene

- Som å møte klassen igjen

Etter en lang sommerferie er det ikke alltid lett å komme tilbake på jobb. Men selv om Thomas innrømmer at det er tøft å komme seg ut av feriemodus, gleder han seg til å starte opp igjen.

- Når vi først kommer i gang husker jeg fort hvorfor dette fortsatt er drømmejobben, sier Thomas til tv2underholdning.no.

Harald ser på det å komme tilbake på jobb igjen som å komme tilbake på skolen etter sommeren.

- Det blir litt som å møte klassen igjen etter en lang skoleferie. Vi er en fin gjeng som lager «Senkveld» og det er alltid moro å samles for å drodle nye ideer.

U2 og Elvis

Både Thomas og Harald jobber med redaksjonen for å få inn de beste gjestene til programmet. Og får guttene bestemme, blir det celebert besøk.

- Jeg vil gjerne ha The Edge fra U2 som gjest i studio. De fleste skulle tro jeg ville gått for Bono, men jeg klimprer litt på gitar selv og for meg er The Edge den aller største helten.

Selv om The Edge kan bli vanskelig å få til «Senkveld», velger Thomas seg en drømmegjest som nok kan bli helt uoppnåelig å få i studio.

- Hvis jeg skulle velge veldig fritt, måtte det bli Elvis. Sjansen for å få det til blir stadig dårligere, det innrømmer jeg, men aldri si aldri, sier Thomas med et lurt smil.

Les også: Flørtet vilt med «Senkveld»-jentene

Les også: Dette er «Senkvelds» drømmegjester