Pia Lykke (Foto: Bjørgli og Bergesen )
Pia Lykke (Foto: Bjørgli og Bergesen )

- Jeg vet hvem «Skal vi danse»-kjendisene er

Det skriver «Skal vi danse»-programleder Pia Lykke i bloggen sin.

Til høsten er det klart for en ny runde med «Skal vi danse». Programlederne Pia Lykke og Kristian Ødegård er i full sving sammen med resten av «Skal vi danse»-crewet.

Pia tar over programlederjobben for Guri Solberg som er i mammapermisjon.

Hvilke kjendiser tror DU skal være med i år? Diskuter nederst!

Les også: Guri Solberg ble mamma

- Det er med stor ærefrykt jeg går inn i min nye stilling. Guri er proff, vakker, dansekyndig og passet perfekt inn i konseptet på alle måter, så det er jammen ikke lett å skulle bli sammenliknet med henne. Men hun skal altså få kose seg hjemme med sin lille datter i høst, skriver Pia Lykke på bloggen sin og forklarer at hun skal prøve å finne sin egen måte å lede programmet på.

Kommer til å savne Sturla

Pia hadde sin første store programlederjobb da hun ledet «Norske Talenter» med Sturla Berg-Johansen i vår. Og Pia legger ikke skjul på at hun kommer til å savne og ha Sturla ved sin side.

- Sturla, min herlige, rare, flotte, snille, morsomme makker forsvinner dessverre til et annet program, så det blir nok et savn utover høsten. Men vi jobber jo fortsatt i samme kanal, så det er vel egentlig ingenting å sutre over, fortsetter Pia på bloggen. Hun understreker samtidig at Kristian Ødegård er en av grunnene til at hun takket a til jobben som «Skal vi danse»-programleder.

Pia vet hvem kjendisene

- Allerede nå er det klart at vi vil gjøre noen litt drastiske endringer, men hva det blir er litt tidlig å røpe. Jeg kommer nok til å avsløre en del av det på bloggen etter hvert.

Les hele innlegget på Pias blogg

- Og hvem de kjendisene er? Ja, endelig VET JEG DET! Men foreløpig må jeg la det forbli en hemmelighet...

Se «Skal vi danse»-lanseringen direkte

Fredag 14. august kan du bli blant de første som får se hvem som skal danse. Da sender tv2underholdning.no «Skal vi danse»-lanseringen direkte fra TV 2-huset i Oslo. Da får du vite hvem som skal knive om å bli den femte vinneren av det populære underholdningsprogrammet.

Tidligere vinnere er Katrine Moholt, Kristian Ødegård, Tshawe Baqwa og Lene Alexandra Øien.

Hvem tror DU skal være med i år? Diskuter under!

Pia kommer til å blogge på tv2underholdning.no under «Skal vi danse». Der vil du blant annet få se hvordan programlederne jobber og hva som foregår i kullissene.

Les alt om «Skal vi danse 2009» her