PAMELA bærer preg av slappe rutiner
PAMELA bærer preg av slappe rutiner

- Jeg var nymfoman

Snakker ut om ungdomstiden.

Den tidligere «Baywatch»-stjernen og det internasjonale sexsymbolet på 90-tallet, Pamela Anderson, har nå snakket ut om ungdomstiden sin.

Den blonde skuespilleren som nylig skal har blitt sett tett omslynget med eksmannen Tommy Lee skal ha innrømmet at hun hadde et ekstremt behov for sex som tenåring. Dette skriver bransjenettstedet Bang Showbiz.

- Jeg var en guttejente. Jeg brukte aldri sminke før jeg flyttet til Los Angeles. Jeg skjønte ikke de jentegreiene. Jeg var kjempeflink i all slags sport istedenfor. Jeg var likevel en nymfoman da! skal kanadiske Pamela ha sagt til den amerikanske utgaven av Elle ifølge Bang Showbiz.

pamela1_220
pamela1_220

Putter på «Baywatch»-badedrakten

Ifølge nettstedet skal Anderson fremdeles ha god sexlyst, og hun tar frem den røde badedrakten i ny og ne og poserer for kjæresten Jamie Padgett.

- Jeg tar den på av og til og hopper i dusjen og redder kjæresten min, skal hun ha sagt.

Ikke alltid like kroppskomfortabel

Selv om hun var et av de største sexsymbolene på 90-tallet har hun ikke alltid vært like komfortabel med kroppen.

- Jeg pleide å være veldig sjenert. Da jeg gjorde mitt første forsidebilde for «Playboy» hadde jeg en jakke som var litt åpen og en make up-artist flyttet på puppen min og hadde på olje på den. Jeg spydde nesten av det, jeg var så sjokkert. En jente tok på puppen min! Men det er det beste jeg har gjort.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)