I BRÅK PÅ DANSKEBÅTEN: Jenny Jensen og mannen Tor Søreng havnet i bråk med vakter ombord på Stena Saga. (Foto: Marius Gulliksrud, © so)
I BRÅK PÅ DANSKEBÅTEN: Jenny Jensen og mannen Tor Søreng havnet i bråk med vakter ombord på Stena Saga. (Foto: Marius Gulliksrud, © so)

– Jeg ville bitt han igjen

Jenny Jenssen fortsatt sint etter basketaket på danskebåten.

VG ryddet torsdag forsiden for å fortelle historien om Jenny Jenssen som bet en vekter til blods under en uoverensstemmelse på Stena Saga for knappe to uker siden. Begge parter har anmeldt hverandre etter episoden.

Kjempet med nebb og klør

Jenssen sto i kveld fram på NRK-programmet Sommeråpent og fortalte at hun ikke angrer.

– Hadde jeg vært i den samme situasjonen igjen i dag hadde jeg gjort det samme. Jeg hadde kjempet med nebb og klør. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort annerledes. Jeg kunne ikke bryte håndbak med dem, sier hun i programmet.

I torsdagens VG kommenterer Stena Saga at deres personale opptrådte korrekt overfor dansebanddronningen og hennes ektemann.

– For meg virker dette fabrikkert, sier produktsjef i Stena Saga Håkan Wennerblom til VG.

– Jeg var i kamp

Jenny Jenssen påstår på sin side kun å ha forsvart de hun er glad i.

– Når du er oppe i en slik situasjon er du i sjokk. Du forsvarer deg selv og den du er glad i, sier Jenny om det hun karakteriserer som et angrep på henne og ektemannen Tor Søreng.

– Vitner hyler og skriker. Du er i kamp. Du føler at situasjonen er så truende at du bruker alle midler du har.

Aldri bitt noen før

Artisten, som blant annet har deltatt i Grand Prix, sier hun ikke har bitt noen før.

– Jeg har ikke for vane å gå rundt å bite folk - jeg er en snill og grei jente som elsker å reise rundt å møte publikum. Men når mine blir angrepet og truet hadde jeg gjort det samme på nytt igjen, sier artisten med tårer i øynene.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)