SLAKTER RBK SUPPORTERNE: Kjell Jonevret har stor respekt for det Rosenborg gjør på banen, men utenfor banen er det mye å gå på ifølge Molde treneren.  (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)
SLAKTER RBK SUPPORTERNE: Kjell Jonevret har stor respekt for det Rosenborg gjør på banen, men utenfor banen er det mye å gå på ifølge Molde treneren. (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)

Jonevret slakter Rosenborg-supporterne

- Trodde det var moldenserne som hadde et «lillebrorkompleks», men hvor feil jeg tok!

Se Molde - Rosenborg direkte på TV 2 eller i vårt kampsenter søndag kl. 19.00.

Søndag er det duket for prestisjeoppgjør mellom rivalene Molde og Rosenborg i kvartfinalen i cupen, og nå er ordkrigen i gang.

Molde-trener Kjell Jonevret skriver nemlig i sin spalte på Moldes nettsider at han har stor respekt for fotballaget Rosenborg.

- Tragisk å høre
Rosenborg-supporterne har han imidlertid ikke et like godt forhold til.

Molde-treneren minnes nemlig en litt merkelig stemning utenfor banen under 2-2-kampen på Lerkendal 16. mai.

- På grunn av Rosenborgs suksess og at Trondheim er en stor by trodde jeg det var slik at moldenserne som hadde et «lillebrorkompleks», men hvor feil jeg tok! Det er nesten tragisk å høre fedre med små barn på armen sin og skrike ting jeg ikke tør skrive her, skriver Jonevret.

- Å dessuten høre en hel stadion som i stedet for å forsøke å støtte sitt lag i stort sett 90 minutter rope om hvor mye de HATET Molde og Molde by fikk meg til å føle at forholdet var motsatt!, fortsetter Molde-treneren.

- Takk og lov for Tornekrattet
Han trekker frem Molde-supporterne i Torekrattet som en positiv motpol til det trønderske fotballpublikummet.

- Nei, takk og lov for vårt kjære Tornekratt. De er kanskje ikke like mange, men de lager god stemning og får masse skryt av både motstandere og våre egne, skriver Jonevret.