Klaas Jan Huntelaar (Real Madrid)  (Foto: Daniel Ochoa de Olza/AP)
Klaas Jan Huntelaar (Real Madrid) (Foto: Daniel Ochoa de Olza/AP)

Huntelaar er klar for AC Milan

Er på vei til Milano for medisinsk test i kveld.

Det ser ut som det blir med et halvt år for Klaas-Jan Huntelaar i Real Madrid.

Etter sommerens shopping er nederlenderen overflødig i det spanske hovedstadslaget og nå ser Milan ut til å bli neste stoppested.

Den italienske klubben melder på sin hjemmeside at de er enige med Real om en overgang.

Det eneste som gjenstår er en legesjekk, før nederlenderen skriver under kontrakt som binder han til klubben til 30. juni 2013.

Til Milano i kveld
Klubbens direktør, Adriano Galliani, bekrefter enigheten.

- Det er allerede enighet med Real Madrid. Huntelaar kommer til Milano i kveld for medisinsk sjekk. Så vil han underskrive kontrakten, sier Galliani.

- Han er en avslutter som få andre, men han jobber også hardt for laget. Kort sagt, han er en spiller med stor verdi, sier Galli.

Sammenlignes med Inzaghi
Etter å ha mistet Kaká tørster «Rossoneris» supportere etter et sommerkjøp. Det kan altså bli Huntelaar som Galli ser på som arvtaker til Filippo Inzaghi.

- Man kan si at han ligner veldig. Han har den samme måltørsten, men er noen år yngre. Selvfølgelig er det bare én Inzaghi (i tilegg til broren Simone..., journ. anm.), men Huntelaar er veldig lik, mener den tildigere Milan-stopperen.

- Ingen reserveløsning
Den italienske storklubben har så langt ikke lykkes med sine forsøk på å hente storspillere denne sommeren.

Tidligere har blant andre Edin Dzeko og Luis Fabiano glippet for de rødsvarte.

- Han er ikke en reserveløsning. Jeg tror han og Luis Fabiano var førstevalgene. Til slutt var det han som kom etter en avgjørelse av Leonardo og støtteapparatet, avslører Galli.