Victoria Beckham
Victoria Beckham

Nå kan Victoria Beckham bli «Idol»-dommer

«American Idol» trenger en stjerne blant dommerne. De håper å få Posh Spice.

TV-produsent for den amerikanske versjonen av «Idol», Simon Fuller, leter nå etter en erstatter for tidligere «Idol»-dommer Paula Abdul. Nå har han kalt inn Victoria Beckham til audition.

Les også: Derfor forsvant Paula

Dommer på fulltid

Victoria har allerede sagt ja til et honorar på 155 000 pund (ca 1,6 millioner kroner) for å være med i to episoder av talentshowet, men nå vil den tidligere Spice Girls-agenten ha med sin tidligere stjerne på heltid, som dommer.

Sluttet på grunn av lønn

Paula Abdul annonserte onsdag på sin egen Twitter-side at hun ikke skal være med videre som «Idol»-dommer. Hun ga ingen forklaring på hvorfor hun forlater den populære jobben, men nå verserer det rykter om at grunnen skal være uenighet om lønn, skriver Bang Showbiz.

Om Victoria blir tilbudt nok i lønn for at hun skal si ja til jobben, er ennå ikke klart.

Les også: Victoria Beckham reduserer brystene

Les også: Victoria Beckham kaster klærne

Trenger ikke jobben

Den tidligere Spice-jenta trenger ikke jobben som dommer verken for pengene sin del, eller for å fylle dagen med arbeid. Victoria driver i dag eget klesmerke, og skal i september til New York fashion week for å lansere sin 2010 kolleksjon.

Rykter om «The X Factor»

Tidligere i år gikk det rykter om at Victoria var i samtaler med det britiske showet «The X Factor» om dommerjobb, men det ble med ryktene. Om hun nå takker ja til Idol-jobben, blir hun sett av svimlende 25 millioner hver uke, og kan fortsette med kjendistilværelsen i Hollywood.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)