Helgenskino
Helgenskino

Dette kan du se på kino i helgen

En sexy gigolo, et vågalt terroristangrep og nakne eldre mennesker kan du se i filmpremierene. Se trailere her!

Fire nye filmer er premiereklare på norske kinoer. Fredag kan du også få med deg førpremieren av kjærlighetsfilmen med Sandra Bullock og Ryan Reynolds. Se trailere av filmene!

Les også: Han er verdens mest sexy mann

Metro 123 kapret

Denzel Washington og John Travolta spiller sammen i denne actionthrilleren som er en remake av en originalen fra 1974.

T-banetoget Pelham 123 rammes av et vågalt terroristangrep. Bevæpnede menn tar kontroll over toget og holder passasjerer og togfører som gisler under jorden. Det reageres med vantro over at noen kan være gale nok til å kapre et tog.

L.A Gigolo

Kjekkasen Ashton Kutcher spiller hovedrollen som Nicky, en player som selger seg til velstående kvinner i håp om et liv i luksus.

På Twitter? Følg oss her!

Den niende himmel

Den tyske filmen handler om kjærlighet og utroskap. Den velkjente historien er erstattet med eldre karakterer, noe som gir fortellingen en ny dimensjon. Sjelden ser vi nakne gamle mennesker som har sex på det store lerretet.

Alexandra

En stillferdig film om krig om hva dette gjør med mennesker. Vi følger russiske Alexandra som får tillatelse til å besøke sitt barnebarn, en hærkaptein, i en militærforlegning. Dette er filmkunst for den observante og tålmodige seer.

Gubben og Katten - Glemligheter

Dette er en film for de aller minste basert på karakterene fra svenske Sven Nordqvists barnebøker om en enslig gårdbruker og katten hans, Findus.

Gubben er truffet av lynet og har mistet hukommelsen. Findus forsøker å Gubben til å hsuke igjen ved å fortelle gamle episoder fra livet deres.

The Proposal

For dere som venter i spenning på den romantisk komedien med Sandra Bullock og Ryan Reynolds, så har du anledning til å se den først på førpremieren på fredag.

Sandra Bullock spiller en energisk forlagskonsulent, Margaret, som risikerer å bli utvist til hjemlandet Canada. Sjefen hennes koker sammen en plan for å unngå utvisningen. Den listige planen går ut på å si at hun er forlovet med den undervurderte og intetanende assistenten Andrew (Reynolds). Han er med på planen, men har noen betingelser.

Flere godbiter leser du her!