Stabæk trener Jan Jönsson  (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)
Stabæk trener Jan Jönsson (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)

Jönsson: - Jeg er stolt

Jan Jönsson mener Stabæk rystet FC København.

Stabæk suste ut av Champions League-kvaliken etter 0-0 på hjemmebane mot FC København i går. Men trener Jan Jönsson fant likevel lyspunkter.

- Vi rystet FCK
- Det er litt tungt, men jeg sier «litt», for jeg er ganske stolt og glad over hva vi har prestert i løpet av disse to kampene. Det at vi skaper så mye, det ryster FC København, mener Jönsson.

Se reportasje i videovinduet over!

Men det hjelper lite å skape sjanser når de konsekvent misbrukes. Spesielt i den første kampen var sløsingen påfallende, men også i går hadde Stabæk-spillerne scoringsvegring.

- Setter ikke sjansene
- Vi klarer ikke å sette de hundreprosentsjansene vi har, og da kommer vi oss ikke videre mot et lag som København. Og det er selvfølgelig kjedelig, sier Henning Hauger, mens Fredrik Berglund, som alene hadde sjanser nok til å sende Stabæk videre, skylder på tilfeldigheter.

- Det som skiller lagene er at marginene ikke er på vår side, mener svensken.

Banen gjorde FCK defensive
FC København var gode i første omgang, men ble defensive utover i kampen. Ståle Solbakken mener Telenor Arena skal ha sin del av skylden for det.

- Det var på grunn av forholdene. Vi var urolige med ballen i forhold til underlaget, og vi sleit litt med luftfuktigheten i hallen, sier Solbakken, som nå tar med seg sitt FCK til playoff-kamper mot enten Salzburg (Østerrike), Debrecen (Ungarn), Ventspils (Latvia), APOEL (Kypros) eller FC Sheriff (Moldova).