Amund Skiri  (Foto: TV 2/)
Amund Skiri (Foto: TV 2/)

Her raser Amund Skiri

Aalesund-stopperen skadet på trening. Nå ryker trolig kvartfinalen mot Stabæk.

Color Line Stadion, Ålesund(TV 2 Sporten): Amund Skiri gikk brølende ut fra Aalesunds trening onsdag formiddag. En kraftig vridning i venstre kne gjør at han trolig går glipp av lørdagens kvartfinale mot Stabæk.

- Jeg skulle stoppe en hard ball med innsiden av foten og fikk en kraftig vridning i kneet. Jeg har operert for samme skaden i det andre kneet og kjenner igjen symptomene. Det er trolig leddbåndet, sier en oppgitt Amund Skiri til TV 2 Sporten.

Tynn stall
Skiris skade er dårlig nytt for trener Kjetil Rekdal, som allerede har få forsvarsspillere å velge mellom.

- Jeg håper det ikke er alvorlig for Skiri, men det kan spøke for kampen til helga. Mulighetene er ikke mange. Jeg må kanskje omskolere noen til å spille i hans posisjon, sier Rekdal, som har 13-14 utespillere tilgjengelig til den viktige kvartfinalen.

Forsterkninger på vei
Aalesund er på spillerjakt og håper å signere en utenlandsk kantspiller i løpet av kort tid.

Rekdal ønsker ikke å si hvem den nye spilleren er før kontrakten er skrevet under. Han tror uansett at kampen mot Stabæk kommer for tidlig til at den nye spilleren er klar.

I tillegg har Aalesund den tyske målvakten Patrick Platins på prøvespill denne uken. 26-åringen har spilt for Wolfsburg i ni år, men er lei av å slite benken og ønsker seg vekk. Rekdal ønsker å vurdere han enda litt mer før han bestemmer seg for om de skal tilby kontrakt.