Jackson familien er knust av sorg etter Michaels brå død.   Vi savner Michael grenseløst og vår smerte kan ikke beskrives i ord, uttalte de like etter hans død. (Foto: MARIO ANZUONI, © LJ/DF)
Jackson familien er knust av sorg etter Michaels brå død. Vi savner Michael grenseløst og vår smerte kan ikke beskrives i ord, uttalte de like etter hans død. (Foto: MARIO ANZUONI, © LJ/DF)

Jackson-dramaet fortsetter

Dette skjer videre i Michael Jackson-saken.

Linda Deutsch, Nyhetsbyrået APs spesialreporter under Michael Jackson-rettssaken, tror man kan vente mange runder til i retten rundt testamentet.

- Helt vilt

- På et tidspunkt var det tre dusin med advokater i rettssalen. Det var vilt. De snakket om hvordan avtalene må overdras til Katherine så hun kan kommentere dem. Hun kan protestere på avtalene dersom hun ønsker, sier Linda Deutsch om rettssaken som pågikk i går kveld.

Deutch tror man nå kan vente seg flere runder i retten, selv om moren til Michael står foran et dilemma.

Kan bli strøket fra testamentet

Michael Jacksons mor, Katherine Jackson, forsøker å få kontroll over sønnens testamente.

I testamentet som Michael Jackson skrev i 2002 står det at John Branca og John McClain skal forpakte og fordele formuen.

Det som gjør det hele komplisert for Michaels mor er at det står at den som lager protester mot fordelingen vil bli strøket fra testamentet.

Skal forpakte formuen

John Branca er en underholdningsadvokat, som har spesialisert seg på å representere aktører innenfor rock og popindustrien.

Han har representert artister som The Rolling Stones, Michael Jackson, Carlos Santana, Aerosmith, The Beach Boys, ZZ Top, Fleetwood Mac, Bee Gees og The Doors.

Branca var tilstede under den forrige rettsrunden, der Katherine Jackson fikk ansvaret for barna.

Ingen vet hva som er igjen av Michael Jacksons verdier, og det er mange uløste spørsmål rundt kontraktene om hans siste turné.

Mange runder i retten

- Det vil bli flere møter i retten. De fleste av dem vil ha å gjøre med formuen. De må bestemme seg nå. Katherine Jackson har spurt dommeren om å forklare henne gjennom advokatene om hun kan utfordre velgjørerne som er utnevnt av sønnen hennes. Dommeren sa han aldri hadde blitt spurt å gi et slikt råd på forhånd, sier Deutch.

Kathrine Jackson risikerer altså da å bli strøket helt fra sønnens testamente. Hun ble tildelt midlertidig omsorgsrett over sin sønns tre barn kun få dager etter Jacksons død, og fikk mandag ansvaret for barna permanent. Dette var også etter barnas ønske.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)