Tommy Runar  (Foto: Schrøder, Tor Erik/SCANPIX)
Tommy Runar (Foto: Schrøder, Tor Erik/SCANPIX)

Start-keeper scoret på overtid

Starts andrekeeper Tommy Runar sikret uavgjort mot erkerival MK i siste tilleggsminutt.

Tommy Runar har ikke fått spilletid for Start i årets Tippeliga. Men 24-åringen, som var utleid til Fredrikstad i fjor, gjør sine saker bra på klubbens andrelag i 2. divisjon, og i mandagens oppgjør mot erkerival Mandalskameratene ble Runar den store helten.

En annen benkesliter fra Tippeligaen, Aram Khalili, ga Start 1-0 på bortebane, men MK kom tilbake og ledet 3-1 ti minutter før slutt. Men en sterk sluttspurt av kristiansanderne ga først 3-2, og så, med 20 sekunder igjen av de fire tilleggsminuttene, fikk Start corner.

Viste spiss-kompetanse
Tommy Runar tok turen opp i angrep, hvor han oppførte seg som en rutinert goalgetter.

- Jeg satset på at innlegget ville komme lavt på første stolpe og løp det jeg kunne inn - ballen kom i perfekt høyde og jeg kunne bare bredside den i mål, sier Runar til Starts nettsider.

Scoringen som ga 3-3 og ett poeng på bortebane var keeperens aller første mål i hele fotballkarrieren.

Karrierens første mål
- Det var fantastisk moro. Dette har jeg venta på i hele karrieren. Det skulle bare mangle at jeg ikke jubla litt. Og husk nå at oppgjørene mellom Start og MK er litt "hat-oppgjør", sier Runar.

Mandalskameratene hadde trengt poengene de tapte på overtid - det tidligere Adeccoligalaget ligger nest sist på 2. divisjonstabellen når tolv serierunder gjenstår.