Tom Nordlie (Foto: SCANPIX)
Tom Nordlie (Foto: SCANPIX)

Nordlies menn får tillit

Sjekk tirsdagens dobbel fra TV 2 Sporten.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

TV 2 Sportens spillforslag 4.august, frist kl. 19.30:
10 Kongsvinger-Nybergsund 1,55
22 FC Twente-Sporting Lisboa H 2,20

Totalodds: 3,41

Hjemmeseier på Gjemselund
Adeccoliga. Kongsvinger startet meget bra denne sesongen, men etter tre strake tap hadde de tydeligvis godt av sommerpausen. De åpnet høstsesongen på beste måte med en sterk 2-1-seier i Sogndal, og påførte saftkokerne deres første hjemmetap. Dermed har Tom Nordlies mannskap meldt seg på igjen i kampen om direkte opprykk. Randall Brenes (a) er usikker. Yngvar Håkonsen (f) og Henry Joseph (m) er nysignerte spillere.

Nybergsund avsluttet med to strake tap før sommerpausen. Starten på høstsesongen ble ikke oppløftende med 1-5-tap hjemme mot Hønefoss. Den svake perioden har medført at de har falt tilbake til det store midtsjiktet på tabellen. Kaptein Mirza Durakovic (m) har gått til GIF Sundsvall. Rune Buer Johansen (m) er suspendert, og fire spillere står på skadelisten. Karl Morten Eek (f) og Mtaka Zimba (m) er nysignerte spillere.

Kongsvinger tok en sterk seier i Sogndal sist, og Nybergsund lekker bakover for tiden. Vi spiller H på Gjemselund.

Steve McClarens mannskap imponerer
Champions League kvalifisering. Twente sikret seg et godt utgangspunkt med 0-0 i første oppgjør i Lisboa. Prestasjonen blir enda sterkere når de spilte med ti mann i over en omgang. Keeper Sander Boscher ble utvist i første omgang, og vertene svidde det påfølgende straffesparket. Steve McClarens mannskap tok sølvet i Æresdivisjonen forrige sesong, og åpnet med 2-0-seier borte mot Sparta Rotterdam lørdag etter mål av Blaise Nkufo og nyinnkjøpte Brian Ruiz. Keeper Boschker soner etter det røde sist.

Sporting Lisboa skuffet sitt hjemmepublikum ved å ikke få hull på et Twente med ti mann i hjemmemøtet. De var kamprustne, og bar preg av at den hjemlige serien ikke har startet. Dog kunne det sett annerledes ut om de hadde scoret på straffen. Få problemer med mannskapet.

Twente fortsetter å imponere under Steve McClaren. De skaffet seg et godt utgangspunkt i Lisboa, og vi tror de avgjør dette hjemme på De Grolsch Veste i Enschede.

Vurdert av Tage Barstad