Felipe Massa (Foto: STR/REUTERS / SCANPIX)
Felipe Massa (Foto: STR/REUTERS / SCANPIX)

Massa: - Husker ingenting

Felipe Massa er ute av sykehuset etter ulykken som nesten drepte ham.

Ferrari-føreren Felipe Massa ble truffet i hodet av en løs bildel fra bilen til Rubens Barrichello under Ungarns Grand Prix forrige helg, og pådro seg flere kraniebrudd. I dag reiste han fra Budapest med et chartret jetfly, men like før avreise møtte han pressen for første gang etter ulykken.

- Helt svart
- For å være ærlig husker jeg ingenting. Jeg husker at jeg lå bak Rubens, men så er det helt svart. Det ser ut som jeg var ved bevissthet etter ulykken, men jeg husker ingenting, sier brasilianeren, som takker Ferrari-teamet og fansen for støtten etter smellen i 270 kilometer i timen.

- Det har kommet støttemeldinger fra hele verden, og mange sier de har bedt for meg, noe jeg er veldig takknemlig for. Jeg har også fått utrolig bra oppfølging fra Ferrari, som har lagt til rette for at familien kunne være rundt meg. Og legene har gjort en kjempejobb, sier Massa.

Ikke bekymret for Schumacher
I 28-åringens skadefravær skal 40 år gamle Michael Schumacher gjøre et sensasjonelt comeback for Ferrari-teamet, noe VM-leder Jenson Button tror vil gå veldig bra. Heller ikke Massa er bekymret for tyskeren.

- For å si det sånn så har jeg kjørt løp med Michael, og han har lært meg mye om bilkjøring. Så han vet veldig godt hva det dreier seg om, og jeg er helt sikker på at han kommer til å gjøre en veldig god jobb med bilen min.

Hjem for gjenopptrening
Massa skal nå gjennom ytterligere medisinske tester i hjemme i Brasil.

- Jeg skal hjem og komme i form igjen, og så skal jeg tilbake i bilen. Racing er livet mitt. Så det er det eneste jeg tenker på, og jeg håper jeg kan komme fort tilbake.

(NTB/TV 2 Sporten)