overgangsrykter
overgangsrykter
Pirlo  (Foto: ANDREAS SOLARO/AFP)
Pirlo (Foto: ANDREAS SOLARO/AFP)

Her er mandagens Premier League-rykter

- Chelsea forbereder milliardbud på Sergio Agüero, Franck Ribery og Andrea Pirlo.

Les også: Bekreftede overganger

Arsenal: 
Marouane Chamakh er observert i London. Arsenal håper å stjele underskriften til spilleren foran Sunderland. Arsene Wenger skal fremdeles være interessert i å hente tilbake Patrick Vieira. Birmingham undersøker muligheten for å hente Armand Traore på lån.

Aston Villa:
Aston Villa vil betale over 160 millioner kroner for Real Madrids Wesley Sneijder. Samtidig går det rykter om at Sneijder er på vei til Inter på lån.

Birmingham:
Birmingham undersøker muligheten for å hente Arsenals Armand Traore på lån.

Blackburn:
Derby vil hente Paul Gallagher på lån. Sam Allardyce har samtidig bedt styret om penger til å kjøpe Benjani og Nikola Kalinic.

Bolton:
Valencias frigitte spiller Miguel Angel Angulo skal være i Boltons søkelys. 32-åringen har ingen planer om å legge karrieren på hylla ennå.

Burnley: 
Owen Coyle sier at nedrykkstippede Burnley skal bli vant til å jobbe med et stramt budsjett.

Chelsea:
Daily Mail skriver at Chelsea skal være villige til å bruke i overkant av 1 milliard kroner på trioen Franck Ribery, Sergio Agüero og Andrea Pirlo.

Everton:
Kalmars Rasmus Elm har bedt Everton om en ukes betenkningstid før han eventuelt takker ja til en overgang verdt 30 millioner kroner.

Fulham:
Roy Hodgson så Kalmars Rasmus Elm i aksjon søndag kveld. Fulham vil ventelig få konkurranse fra blant andre Everton.

Hull:
Hull har ikke lagt inn bud på Tottenhams Alan Hutton, ifølge Harry Redknapp. De skal derimot ha lagt inn et bud på 30 millioner kroner for Seyi Olofinjana.

Liverpool:
Rafa Benitez sier at han ønsker å beholde Xabi Alonso. Spilleren selv vil helst til Real Madrid.

Manchester City:
City vil gi Tottenham konkurranse om Newcastles Sébastien Bassong - dersom de ikke får Joleon Lescott.

Manchester United:
United vil gjøre alt for å hente Valencias David Silva til klubben. Men Valencia ønsker ikke å selge. Det skriver Daily Mail.

Portsmouth:
Portsmouth ønsker å hente spissduoen Mark Viduka og Amr Zaki til klubben.

Stoke City:
Hull skal ha lagt inn et bud på 30 millioner kroner for Seyi Olofinjana.

Sunderland:
Darren Bent er i Sunderland for den medisinske testen.. En overgang er like rundt hjørnet. Marouane Chamakh er observert i London. Arsenal er også interessert i spilleren. Steve Bruce skal også være meget interessert i å hente Wigans Lee Cattermole.

Tottenham:
Harry Redknapp skal ifølge Daily Mirror være villig til å tilby Joe Cole førstelagsfotball etter å ha lagt inn et bud på rundt 100 millioner kroner. Og City vil gi Tottenham konkurranse om Newcastles Sébastien Bassong. Redknapp skal i tillegg ha tilbudt Portsmouth penger pluss Carlo Cudicini i bytte for David James. Hull har ikke lagt inn bud på Alan Hutton, ifølge Harry Redknapp.

West Ham:
Lucas Neill kommer ikke til å forlate klubben og ventes å signere en ny kontrakt innen 24 timer. Det skriver Daily Telegraph.

Wigan:
Steve Bruce skal være meget interessert i å hente Lee Cattermole til Sunderland.

Wolverhampton:
Wolves lenkes til «Østerrikes Peter Crouch» - Rapid Wiens 26 år gamle Stefan Maierhofer.