Guastavino  (Foto: Aas, Erlend/SCANPIX)
Guastavino (Foto: Aas, Erlend/SCANPIX)

Liverød krever at Guastavinos kontrakt heves

- Helt urimelig, sier Lyn-direktør Erik Langerud.

Fotballagent Terje Liverød krever at Lyn fristiller Diego Guastavino fra kontrakten med umiddelbar virkning.

- Slik det nå er så holder klubben spilleren som et slags gissel, forlanger betydelig summer for ham, og håper å selge ham. Lykkes det ikke, eller dersom spilleren selv ikke ønsker det, så risikerer han å bli sittende 2. september uten betalinger og uten klubb. Dette er verken juridisk eller moralsk riktig. Heving av kontrakten må derfor forseres, skriver Liverød i et brev til Lyn.

- Helt urimelig
Han ber om at partene møtes på Ullevaal stadion mandag 3. august for å avklare saken.

- Han har sendt en mail til oss sent en lørdags kveld, og jeg har ikke en gang rukket å få lest den før jeg oppringt av media. Det blir håpløst å forholde seg til, sier Lyn-direktør Erik Langerud til TV 2 Sporten.

Han sier det ikke er aktuelt for Lyn å fristille spilleren.

- Det er ikke aktuelt med en fristilling av Guastavino. Liverød har bedt om et møte og det får han, men vi mener vi har overholdt våre forpliktelser. Sett med våre øyne er det helt urimelig, sier Lyn-direktøren.

- Kunne sittet på Torgallmenningen nå
Guastavino har kontrakt med Lyn ut året, men Oslo-klubben ønsker å selge spilleren snarest mulig. Uruguayaneren har allerede takket nei til et tilbud fra Brann, og er også ønsket av Rosenborg.

- Spilleren kan gå i morgen til Brann i morgen om han vil, og vi vil jo helst selge ham. Det er derfor vi er enige med Brann, sier Langerud.

Han mener det ikke er hos Lyn ballen ligger, og at Guastavino kunne vært Brann-spiller nå om Liverød og hans klient virkelig ville det.

- Han kommuniserer at vi er grådige og uetiske, men det er ikke hos oss problemet ligger. Hadde han villet dra til Brann kunne han ha sittet på Torgallmenningen nå, sier Langerud.

(©NTB/TV 2 Sporten)