SCORET OGSÅ: Steven Thompson kan ikke bare drikke øl. Her feirer han nemlig sitt 2 2 mål i samme kamp.  (Foto: Steve DYKES/AFP)
SCORET OGSÅ: Steven Thompson kan ikke bare drikke øl. Her feirer han nemlig sitt 2 2 mål i samme kamp. (Foto: Steve DYKES/AFP)

Burnley-spiss bøtelagt for øldrikking under kamp

Steven Thompson tok seg en slurk av pilsen til en tilskuer.

Burnley har spilt oppkjøringskamper i USA i sommer, og i den siste kampen mot Portland Timbers på PGE Park var det spissen Steven Thompson som kom i søkelyset.

Etter en løpeduell havnet han utenfor banen, snublet over reklameskiltene og landet på bordet til en tilskuer som nøt en god pils mens han så kampen.

- Jeg falt over reklameskiltene ved siden av banen, og det var en kafé på høyresiden. Jeg landet på bordet til en kar, og jeg vet ikke helt hva som skjedde, men instinktivt plukket jeg opp pilsen til en kar og tok meg en slurk, sier Thomspon til Lancashire Telegraph.

Fikk mest jubel
Det gjorde Thompson, som scoret Burnleys andre mål i 2-2 kampen, til kveldens store hovedrolleinnehaver.

- Det viser hvor dårlig kampen var ettersom det fikk den mest høylytte jubelen den kvelden, sier 30-åringen.

- Det var bare for moro skyld og det gikk rett ned. Det var bare litt spøkefullt og fyren tok det fint. Han bare lo, forklarer Thompson.

Bøtelagt
Manager Owen Coyle tok imidlertid ikke episoden like godt.

- Manageren sa at jeg fikk en ukelønn i bot for å ha vært den første spilleren han noensinne har sett drikke øl under en kamp, sier Thompson.

Det kommer imidlertid ikke til å skje igjen.

- Dette var den første og siste gangen!