Molde  (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)
Molde (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)

Går for hjemmeseier i Molde

Tippeliga og nederlandsk Æresdivisjon på lørdagens dobbel.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

TV 2 Sportens spillforslag 1.august, frist kl. 15.55:
40 Molde-Start H 1,50
99 RKC Waalwijk-FC Utrecht B 2,10

Totalodds: 3,15

Hjemmeseier i rosenes by
Tippeliga. Molde drev med sjansesløseri for viderekomne i 1-1-kampen i Sandefjord søndag. 10-3 i sjanser og 16-1 i cornere forteller det meste om det oppgjøret. I siste hjemmekamp mot Brann var de derimot effektive, med fem mål på syv sjanser. Pape Pate Diouf (a) er suspendert, og erstattes trolig av Jose Mota.

Start lå under 0-2 med fire minutter igjen av ordinær tid hjemme mot Stabæk lørdag. To kjappe mål av Bård Borgersen og Cristian Bolanos sørget for poengdeling i et underholdende oppgjør. Clarence Goodson (f) er tilbake fra Gold Cup, men er usikker med sykdom.

2-2-kampen i det omvendte oppgjøret på Sør Arena var sesongens beste Tippeligakamp. Det er lov å håpe på en gjentakelse, men vi tror Molde tar poengene på Aker Stadion.

Utrecht åpner med seier?
Eredivisie. RKC er tilbake i det gode selskap etter to sesonger i Eerstedivisie. Sentrale Ferne Snoy (f) har gått til NAC Breda, og grunnet økonomiske problemer er få spillere handlet inn. De har ikke imponert i oppkjøringen og ser ut til å gå mot en tøff sesong.

Utrecht endte på 9.plass forrige sesong. De er en av overgangsvinnerne, og har forsterket laget med spennende spillere som Dries Mertens (m), Nana Asare (m) og Ricky van Wolfswinkel (a). Det gjør at det forventes en bra sesong, og klubben har ambisjoner om å kjempe høyt oppe på tabellen.

Utrecht har et spennende mannskap, mens nyopprykkede RKC trolig får det tøft denne sesongen. Serieåpning gjør det alltid noe usikkert, men vi spiller B på Mandemakers Stadion.

Vurdert av Tage Barstad