Shakira vil ha barn

Shakira (32) er sikker på at hennes forlovede Antonio de la Rua, sønn av Argentinas tidligere president Fernando de La Rua, er den rette til å stifte familie med, og vil gjerne få barn med ham så fort som mulig.

– Jeg tenker hele tiden på å få en familie. Jeg vil gjerne bli gravid så fort som mulig! Antonio og jeg har vært sammen i ni år og har fungert som et ektepar selv om vi ikke er gift. Jeg tror ikke at du finner den rette personen i livet ditt mer enn en gang.

– Jeg tenker ikke engang på hvor berømt han er. Vi ser på hverandre som mann og kvinne og det er det. Vi prøver å leve et normalt liv og jeg holder nær kontakt med familien min så jeg fortsatt kan føle meg som et normalt menneske, sier hun til britiske magasinet Look.

I intervjuet gir hun også noen synspunkter på «Beautiful Liar», sangen fra 2007 som hun samarbeidet med Beyonce Knowles om.

– Det var flott å jobbe med henne. Hun er en utrolig sceneartist og veldig søt. Sangen var hennes idé og jeg var så henrykt. Hun er en veldig fast bestemt og fokusert kvinne og det er noe jeg beundrer, sier Shakira. (©NTB)