dd (Foto: Borgen, Ørn E., © VID)
dd (Foto: Borgen, Ørn E., © VID)

Her skal A1 gjøre comeback

- Dette blir en skikkelig festforestilling.

Under opptakene av «Allsang på grensen» onsdag, annonserte programlederne Tommy Steine og Katrine Moholt at guttegruppa A1 vil gjøre comeback i TV 2-programmet.

5. august skal A1, med norske Christian Ingebrigtsen i spissen, gjør en ekslusiv opptreden i siste episode av allsang-programmet.

- Det er kjempespennende at A1 kommer til siste sending av «Allsang på grensen». Dette blir en skikkelig festforestilling, sier informasjonssjef Marianne Røiseland til «God kveld Norge».

- Gøy for alle

- De er fortsatt veldig populære, og det er flott at det er her i «Allsang» de velger å gjøre comebacket sitt, sier Røiseland.

A1 har mange fans verden rundt, og det er nok mange som gleder seg til å se nok et boyband gjenforent.

- A1 har millioner av fans over hele verden, og det at de nå velger å stå sammen på scenen igjen er gøy for A1-fansen, oss og ikke minst dem selv, avslutter Røiseland.

Debuterte i 1999

Det er syv år siden A1 ga ut sitt siste album, «Make it Good», hvor singelen «Caught In The Middle» gjorde stor suksess på hitlistene.

Likevel valgte gruppa å gå hver sin vei, og i etterkant har Ingebrigtsen slått seg opp som en av Norges mest kjente låtskrivere og artister.

I 1999 ga A1 ut debutalbumet «Here We Come», og fire av singlene fra albumet havnet på de britiske hitlistene.

I 2000 ga gruppa ut albumet «The A List», som ble gruppas store gjennombrudd.

På albumet covret guttene blant annet a-ha sin «Take On Me», og året etter vant de prisen British Breakthrough Act under BRIT Award.

Lyst til å oppleve A1 sitt comeback?

Vil du være publikum under innspillingen av årets «Allsang på Grensen» i Halden? Kjøp billetter på billettluka.no eller telefon 815 11 500.

Du kan også kjøpe billetter på Narvesen og 7-Eleven.

Det har ikke lykkes «God kveld Norge» å komme i kontakt med A1.