Odd Grenlands Magnus Lekven (Foto: Hansen, Alf Ove)
Odd Grenlands Magnus Lekven (Foto: Hansen, Alf Ove)

Magnus Lekven i søkelyset til Rennes

Nok en Tippeliga-spiller kan være aktuell for den franske toppklubben.

Odd Grenlands midtbanespiller Magnus Lekven har kontrakt ut 2010-sesongen. Men nå kan det ligge til rette for et utenlandsopphold for unggutten.

- Jeg vet at Rennes følger med på meg, men jeg har ikke hørt om andre klubber som er interessert, sier 21-åringen til Telemarksavisa. TV 2 Sporten meldte tidligere denne uken om at Rennes også er i dialog med Rosenborgs Alexander Tettey.

Trener Dag-Eilev Fagermo ønsker å være tidlig ute med å sikre seg avtaler med spillerne som er uten kontrakt etter 2010-sesongen, og Lekven er en av disse.

- Jeg har naturligvis lyst til å bli værende i Odd, for jeg trives godt i klubben, sier Lekven, som tidligere i år vprøvespilte for den franske toppklubben.

Odd ønsker naturligvis å unngå at de mest attraktive spillerne går ut kontrakten, men det er ikke bare Magnus Lekven og Steffen Hagen som har kontrakt ut neste år.

Dette gjelder også Arni Gautur Arason, Morten Fevang, Anders Rambekk, Peter Kovacs, Kenneth Dokken, Torjus Hansén, Fredrik Gulsvik og Fredrik Semb.