ULTIMATUM: Xabi Alonso må bestemme seg innen helgen. (Foto: STRINGER/THAILAND/REUTERS)
ULTIMATUM: Xabi Alonso må bestemme seg innen helgen. (Foto: STRINGER/THAILAND/REUTERS)

Her er onsdagens Premier League-rykter

Klarer Xabi Alonso å bestemme seg?

Arsenal: 
Manager Arsene Wenger skal være interessert i Fulhams Brede Hangeland som erstatter for Kolo Toure som er på vei til Manchester City.

Aston Villa:
Aston Villa har sluttet seg til Sunderland og Hull City i jakten på Darren Bent.

Blackburn:
Blackburn-sjef Sam Allardyce har signert Chelseas argentinske spiss Franco Di Santo på utlån. Blackburn er også i ferd med å avslutte overgangen til Kamel Ghilas. Spissen som scoret 13 mål for spanske Celta Vigo forrige sesong, går for rundt 20 millioner kroner.

Burnley: 
The Independent melder at Burnley-manager Owen Coyle fortsatt håper på en overgang for 19-åringen Fernando Guerrero fra Equador.

Chelsea:
David Villa fortalte onsdag at han ikke er interessert i en overgang fra Valencia til Chelsea, og at han er lykkelig i Spania. Chelsea skal være klar for å betale 355 millioner kroner for den spanske spissen, som også har vært i søkelyset til Barcelona, Real Madrid og Liverpool.

Everton:
Everton forventer et høyere bud fra Manchester City for Joleon Lescott. Goodison-klubben har allerede avvist et bud på 152 millioner kroner. Sør-afrikanske Steven Pienaar, har ennå ikke kommet til enighet med Everton om utvidelse av kontrakten hans som går ut i 2011.

Hull:
Hull-manager Phil Brown insisterer på at klubben fortsatt kan skaffe signaturen til Bobby Zamora, til tross for at Fulham-manager Roy Hodgson hevder at det ikke vil skje. - Døren er ikke lukket så langt som jeg kan se, sier Brown.

Liverpool:
Manager Rafa Benitez har gitt spanjolen Xabi Alonso et ultimatum. Alonso må innen helgen bestemme seg for hvor fremtiden hans er. Liverpool og Real Madrid har i lengre tid knivet om Alonso.

Manchester City:
Gigantene AC Milan og Inter jakter på Manchester Citys midtbanespiller Elano, som forventes å kunne gå for rundt 81 millioner kroner.

Portsmouth:
Tidligere Liverpool-back Steve Finnan har signert en ett-års kontrakt med Portsmouth, etter en nylig frigivelse fra Espanyol. Portsmouth-manager Paul Hart er også blitt knyttet til den kroatiske spissen Nikola Kalinic og Cardiffs Ross McCormack.

Stoke City:
The Daily Mail melder at Portsmouth-sjef Paul Hart planlegger å selge den nigerianske spissen John Utaka til Stoke for rundt 60 millioner kroner.

Sunderland:
Bordeaux-trener Laurent Blanc avviserhas Sunderlands håp om å få signaturen til Marouane Chamakh. I følge Blanc vil han kun la spissen gå til «en større klubb». Tottenham-spiss Daren Bent nærmer seg overgang fra Tottenham.

Tottenham:
Tottenham-spissen Darren Bent gjennomgår onsdag den medisinske sjekken før den eventuelle overgangen til Sunderland.

West Ham:
Manager Gianfranco Zola tror fortsatt at han kan overbevise Lucas Neill om å bli i klubben. - Han fortale meg at hvis noe skulle dukke opp så ville han fortelle meg det først. Så langt har han ikke ringt, så jeg antar at han ikke drar noe sted, sier Zola.

Wigan:
Wigan-manager Roberto Martinez fastholder ønsket om å beholde midtbanespilleren Lee Cattermole. U21-spilleren for England imponerte for Wigan forrige sesong etter overgangen Fra Middlesbrough.

Wolves:
AC Milan kan ødelegge Wolves' forsøk på å hente Chelsea-forsvarer Michael Mancienne. Chelsea vurderer å bruke ham som bytte for å sikre seg Andrea Pirlo.