Jackson nektet barnemishandling under hypnose

Michael Jackson fortalte under hypnose at han kjøpte seg unna rettssaken hvor han var anklaget for barnemishandling fordi «han hadde fått nok».

Avdøde Michael Jackson var venn med den angivelig synske kjendisen Uri Geller, som kanskje er mest kjent for å bøye skjeer. Ved en anledning spurte Jackson Geller om han ikke kunne hypnotisere han for å hjelpe ham med sine spisevaner. Men Geller benyttet anledningen til å spørre om overgrepssaken som Jackson var anklaget for.

Ifølge contactmusic.com stilte Geller spørsmål om gutten Jordy Chandler, som Jackson var anklaget for å ha begått overgrep mot i 1993. Saken ble løst utenfor retten ved at Jackson betalte flere millioner kroner til Chandler.

– Jeg fikk han inn i transe og konfronterte han med overgrepssaken mens han var hypnotisert, sier Geller.

– Jeg spurte ham: «Michael, har du noen gang gjort noe upassende med et barn?» Han svarte umiddelbart «Nei, noe sånt ville jeg aldri gjort».

Geller stilte også spørsmål rundt hvorfor Jackson valgte å løse saken utenfor retten.

– Jeg spurte ham: «Hvorfor betalte du deg unna rettssaken med Jordy Chandler?». Han svarte: «Jeg hadde fått nok, jeg orket ikke mer». Jeg fikk ham ut av transen uten at han var klar over hva som hadde foregått. For meg var dette en privat bekreftelse på at den stakkars mannen var uskyldig, sier Geller. (©NTB)