mic2_680
mic2_680

- Michael Jacksons nese var forsvunnet

Vitner hevder det var et hull der nesen skulle ha vært.

Rykteflommen rundt Michael Jackson har eksplodert etter at poplegenden døde. De siste ryktene går på at Michael Jackson hadde en falsk nese som var borte da Michael skulle obduseres.

Les også: - Michaels lik lå ikke i kisten

Les også: Omers eksmanager: - Disse påstandene er oppspinn

Musikkmagasinet Rolling Stone dedikerer mye spalteplass i sin siste utgave til Michael Jacksons siste dager, og der kommer det frem at vitner skal ha sett at det var er hull der nesen skulle ha vært.

skule_230
skule_230

- Protesen hadde forsvunnet

- Protesen som til vanlig var satt på hans egen nese hadde forsvunnet og det var bare noen biter av brusk som omga et lite hull, sier kilden som jobbet ved Los Angeles rettsmedisinske avdeling ifølge Rollling Stone.

- Jacksons ansikt som han har skjult godt for omverdenen i flere tiår lå nå utilslørt under sterke lamper, fortsetter vitnet til musikkmagasinet.

I bladet påstås det at hans virkelige nese skal ha blitt ødelagt av plastisk kirurgi.

- Nesen var alltid et problem

Jackson skal ha hatt sin aller første operasjon etter et scenefall i 1979 og han skal ha likt resultatet så godt at han hadde flere operasjoner i årene etter.

- Michaels nese var alltid et problem. Av og til plastret han den på sidene for å skjule eller støtte den, sier en tidligere hushjelp på Neverland Adrian McManus ifølge bladet.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)