Jorge Valdano sammen med Kaká. (Foto: Victor R. Caivano/AP)
Jorge Valdano sammen med Kaká. (Foto: Victor R. Caivano/AP)

Valdano utelukker flere Real-kjøp

Klubbdirektøren varsler at flere spillere må forlate klubben før Real Madrid kan handle.

Real Madrid har allerede svidd av utrolige 1.55 milliarder kroner på overgangsmarkedet i sommer.

Verdensstjernene Kaká, Cristiano Ronaldo, Karim Benzema og Raul Albiol har i tur og orden ankommet den spanske hovedstaden.

Alonso fortsatt aktuell
I tillegg har ryktene lenge svirret om at Real har sett seg ut Liverpools Xabi Alonso som sin neste signering. Ryktene fikk mer vann på møllen etter at Liverpool-manager Rafael Benitez vraket Alonso fra troppen som møtte Thailands landslag onsdag.

Det virker imidlertid som at Real Madrid-fansen som venter på flere storsigneringer må smøre seg med tålmodighet.

For at flere stjerner kan komme inn, må flere av de nåverende spillerne ut. Det er beskjeden fra Real Madrids klubbdirektør Jorge Valdano.

- Døren er lukket inntil noen spillere har forlatt klubben, sier Valdano.

Vil kvitte seg med «daukjøttet»
Tidligere i sommer uttalte klubbpresident Florentino Perez at ti spillere måtte forlate klubben i løpet av sommeren.

Valdano innrømmer at klubben jobber på spreng med å kvitte seg med uønskete spillere.

- Det er dager der du tar et steg fremover og andre der du tar et steg tilbake. Vi jobber kontinuerlig med saken. Det er et vanskelig marked for øyeblikket, men vi vil fortsette å arbeide til siste slutt med å finne løsninger for de spillerne som ikke inngår i trenerens planer, sier Valdano

En av spillerne som er uønsket er nederlenderen Klas-Jan Huntelaar (25). Spissen var onsdag svært nære ved å signere for tyske Stuttgart, men fikk kalde føtter i siste liten og ba om utsettelse av forhandlingene. Det nektet Stuttgart å gå med på.

Oppgitt over Huntelaar
Overgangen ville gitt Real Madrid om lag 160 millioner kroner i frisk kapital. Valdano er oppgitt over at handelen gikk i vasken.

- Det er ikke noen konkrete tilbud for ham nå. Vi hadde en gyllen mulighet, men spilleren lot den gå fra seg. Når det er sagt er det lenge igjen til slutten av august og vi håper å finne en annen europeisk klubb som er interessert, sier Valdano.

Tottenham har allerede signalisert at de er interesserte. Londonrival Arsenal ryktes også å være interesserte.

- Han (Huntelaar) vil ha en andrerangs rolle i troppen fordi han ikke har hatt de samme forberedelsene som lagkameratene sine og han vet allerede hva som er klubbens planer for han, sier den argentinske direktøren.