spill
spill

Test disse enkle spillene

Er det gråvær ute, eller er du sliten etter en lang dag i solen? Da er disse spillene for deg.

Har du sittet inne med familien hele dagen på grunn av regn på hytta, eller har du vært ute hele dagen og er sliten etter en lang dag i sola? Uansett om du bare vil sitte litt for deg selv, eller om det er for å slappe av, så kan disse spillene anbefales.

«Skal vi danse»-spillet

Her får du sjansen til å danse med kjendiser som Harald Rønneberg, Kristian Ødegård, Dorthe Skappel og Guri Solberg. Med piltastene styrer du deg og dansepartneren din til fengende rytmer.

Prøv «Skal vi danse»-spillet her.

Connect 2

Blir «Skal vi danse»-spillet for heftig med sine lystige rytmer, kan du teste ut dette vanedannende spillet Connect 2. Her skal du binde sammen to og to like objekter. Det starter lett, men blir verre etter hvert. Men enkelt er det, og mye hjernekapasitet tar det definitivt ikke.

Prøv Connect 2 her.

Pacman

Gode gamle Pacman trenger vel ikke mye introduksjon. Pacman er like sulten som han en gang var i 1980, og her er oppdraget fortsatt like enkelt, spis alle prikkene og unngå spøkelsene.

Prøv Pacman her.

Finn2Like

Husker du spillet Memory fra du var liten? Her er den digitale utgaven. Spillet er enkelt, og inneholder flere mennesker du nok drar kjensel på. Her kommer du fort i gang, og enklere blir det ikke.

Prøv Finn2Like her.

Flere spill

Ble disse spillene for enkle, eller liker du helt andre type spill, kan du sjekke vår spill-seksjon, som gir deg både spillomtaler, nyheter, flashspill og spillkalender.

Her finner du tv2underholdnings spillside!