ØNSKES AV LIVERPOOL: Agenten til Palmeiras Keirrison hevder at 20 åringen er ønsket i England.  (Foto: Nelson Antoine/AP)
ØNSKES AV LIVERPOOL: Agenten til Palmeiras Keirrison hevder at 20 åringen er ønsket i England. (Foto: Nelson Antoine/AP)

Keirrison endelig Barca-klar

Den unge brasilianeren beskrives som «den fødte målscorer».

Den 20 år gamle brassen Keirrison har vært hyppig nevnt på ryktebørsene i sommer. Barcelona, Valencia, Atlético Madrid, Arsenal, Liverpool og Chelsea har alle blitt satt i forbindelse med stjerneskuddet.

Vurderer utlån
Tidligere i sommer kom FC Barcelona på banen. Nå bekrefter den spanske storklubben at brasilianeren er formelt klar for klubben. Det melder klubbens nettside.

Klubben sparer ikke på kruttet i sin presentasjon av spilleren og beskriver Keirrison som den «den fødte målscorer».

Barcelona-trener Pep Guardiola har tidligere uttalt at han seinere i sommer vil ta stilling til om klubben skal låne ut Keirrison i sin første sesong i klubben for å garantere ham førstelagsfotball.

Barcelona betaler om lag 150 millioner kroner for Palmeiras-spissen.

Klubben bekrefter at han har skrevet under på en femårskontrakt.

Tidenes yngste toppscorer
20-åringen spilte seg til fast plass i angrepet til Curitiba i 2007. Han var en sterk bidragsyter til at klubben rykket opp.

Året etter ble han tidenes yngste toppscorer i den brasilianske ligaen, da han delte toppscorertittelen med Washington og Kleber Pereira.

I vinter gikk turen til Palmeiras, men klubben eier bare 20 prosent. Traffic Sports Marketing eier de resterende 80 prosentene.

Keirrison scoret de to siste målene da Palmeiras slo Cruzeiro nylig.

Se scoringene i videovinduet under:

323406