negar Twitter 1024 (Foto: TV3 / Twitter)
negar Twitter 1024 (Foto: TV3 / Twitter)

Lyktes ikke med å stoppe avførings-sjikane

Negar Kahn henges fortsatt ut på Twitter.

Paradise-Negar har lenge slitt med grov sjikanering på Twitter. I en profil som er opprettet med hennes navn og bilde, dukker det opp bilder av avføring i et toalett, og samtlige oppdateringsmeldinger dreier seg om avføring.

Negars offisielle profil og den falske har cirka like mange «followers», altså personer som følger oppdateringene. Blant dem som følger den falske finnes det blant andre flere journalister.

Les også: «Paradise»-Negar: - Fy faen, så ekkelt

Oppdaterer flittig

«God kveld Norge» omtalte saken i mai, og da gikk Paradise-deltakeren inn for å få fjernet den falske profilen, men hun har ikke lyktes med det. Profilen får stadig nye «followers», og de som står bak oppdaterer flittig med nye bæsje-meldinger.

- Herregud, fy faen, så ekkelt. Noen kan tro at dette er meg, så dette må jeg få stanset, sa Khan til «God kveld Norge» da misbruket ble oppdaget for første gang.

Fikk ikke stanset

I stedet for at profilen ble fjernet, har den eller de som står bak blitt stadig grovere i sin grafiske skildringer av artisten og skuespilleren.

- I Glastonbury tok jeg meg en god tur på utedoen, da noen veltet den over. Jeg ble dekket av godsaker, herlig, er den siste meldingen som ble publisert.

- Det er ingenting som er som et pent brunt lag over toalettet når man kommer inn på toalettet. Jeg er kommet til Nirvana, står det også å lese.

- Jeg elsker festival-toaletter, jeg er sår i rumpa, hvor er nærmeste karrihus, er blant de andre meldingene som er publisert den siste tiden.

- Jeg klarer ikke å se på denne siden engang. Det er noe av det ekleste jeg har sett, har Negar uttalt til «God kveld Norge» om saken.

Flere blir misbrukt

Blant de andre de norske kjendisene som har blitt misbrukt på Facebook og andre sosiale medier er Pia Haraldsen, Petter Stordalen, Harald Rønneberg, Tone Damli Aaberge, og Finn Schøll. Også Elisabeth Carew har blitt hetset, hun har blitt hengt ut som mann på Facebook.

Linni Meister laget selv tidlig en personlig profil på Facebook, men oppdaget plutselig at det fantes andre på nettstedet som utga seg for å være henne.

«God kveld Norge» har forsøkt å få tak i Negar Khan for en kommentar til det stadige misbruket av hennes navn, men har foreløpig ikke lyktes.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)