Jermine Jackson snakker om Bhatti

Etter at britiske og amerikanske nettmedier har vært fulle om historier som knytter norske Omer Bhatti til Jackson-familien, snakker nå Jermine Jackson om påstandene.

Etter at norske Omer Bhatti fra Holmlia i Oslo ble plassert på fremste rad under minneseremonien for Michael Jackson, har interessen for ham eksplodert i verdenspressen. Aviser som The Sun og magasiner som Star og People spekulerer i om 25-åringen er Michael Jacksons ukjente sønn. Det har kommet fram opplysninger om at Bhatti i perioder har bodd hos Jackson, og at han nærmest har blitt betraktet som popstjernens sønn av venner og familie. Også Bhattis mor og far skal ha stått popstjernen nær, og oppholdt seg på Neverland i perioder.

Nå snakker Michael Jacksons storebror Jermine Jackson om ryktene, og ifølge The Sun sier han: – Dersom Omer er hans sønn, så er han det. Da skal vi ikke benekte det men gi ham den samme kjærlighet som vi gir til Prince, Paris og Blanket. Jeg vet ikke om han er Michaels sønn, men jeg har sett denne gutten rundt ham.

Magasinet Star tar spekulasjonene til nye høyder og hevder Omer Bhatti vil ha DNA-test for å finne ut sannheten. Her framstilles også moren Pia Bhatti som en mulig biologisk mor til Michael Jacksons yngste sønn.

Så langt har ikke Bhatti-familien ønsket å kommentere rykteflommen. (©NTB)