ULTIMATUM: Xabi Alonso må bestemme seg innen helgen. (Foto: STRINGER/THAILAND/REUTERS)
ULTIMATUM: Xabi Alonso må bestemme seg innen helgen. (Foto: STRINGER/THAILAND/REUTERS)

Alonso vraket fra troppen

Xabi Alonso får ikke plass på benken i Liverpools treningskamp mot Thailands landslag.

Liverpool lader opp til ny sesong med treningsleir i Thailand.

Vraket fra troppen
Treningsleiren har imidlertid blitt delvis overskygget av overgangsryktene som knytter klubbens spanske midtbanespiller Xabi Alonso til en overgang til Real Madrid.

Tidligere denne uken skulle Liverpool-trener Rafael Benitez og Alonso etter rapportene møtes for første gang etter ferien for å diskutere midtbanespillerens fremtid.

Den samtalen ser ikke ut til å ha ført frem. 27-åringen var nemlig ikke en gang på benken under onsdagens treningskamp mot det thailandske landslaget.

Kan forlate klubben denne uken
Det har satt full fyr i spekulasjonene om at overgangen til Real Madrid nærmer seg en avklaring. Enkelte engelske aviser har hevdet at Alonso blir Real Madrid-spiller i løpet av uken.

På mandag uttalte Alonso seg om overgangsryktene.

- Det er en sak som involverer tre parter, inkludert meg selv. Jeg ønsker ikke å tvinge frem en løsning. Jeg foretrekker å snakke ut om ting. Madrid er definitivt et imponerende lag. Ut over det kan jeg ikke si noe mer, sa Alonso ifølge Soccernet.

Slik startet Liverpool mot Bangkok: Cavalieri, Degen, Agger, Carragher, Insua, Kuyt, Babel, Lucas, Plessis, Ngog, Nemeth.

Disse satt på benken: Reina, Gulacsi, Johnson, San Jose, El Zhar, Pacheco, Torres, Riera, Dossena, Kelly, Skrtel, Arbeloa, Mascherano, Spearing.