_ (Foto: Bjørn Oddvar Tyrhaug/)
_ (Foto: Bjørn Oddvar Tyrhaug/)
_ (Foto: Bjørn Oddvar Tyrhaug/)
_ (Foto: Bjørn Oddvar Tyrhaug/)

Krittmerker på sykkelrumpe

TV 2 Sporten vil ha dine Tour-bilder. Sjekk hvem som vant tirsdagens 16. etappe.

Les også: Send oss ditt TdF-bilde - vinn fete premier

Tour de France 2009 handler ikke bare om utøverne på tv-skjermen. I år deler vi rekordmange opplevelser med våre brukere både på tv og nett.

Tirsdagens vinner av vår mms-konkurranse ble Bjørn Oddvar Tyrhaug fra Oslo

Bjørn Oddvar Tyrhaug var nede i Frankrike og fikk med seg de første etappene av Touren. På fjelletappen opp til Andorra tok han og kjæresten Lena krittstiftene frem og skrev «THOR» og «KURT» på asfalten.

Da kunstverkene var ferdigstilt, tok Tyrhaug et grepet tak på kjærestens bakdel og knipset løs. Det ble vinnerbildet på den 16. etappen.

Dermed kjæresteparet nå se frem til premien, en Doite Racoon dagstursekk.

racoon
racoon

I tillegg til ny tursekk blir vinnerbildet med i potten når TV 2 Sporten ved Tourens slutt trekker en sammenlagtvinner som får et Himalaya-telt til en verdi av 3.999,-, og en actoneva-bukse samt apalache-jakke til verdi av 6098,- fra utendørsspesialisten Doite.

Vekt kun 3,3 kg med praktisk front inngang. Teltduken er konstruert i Poly Rip Stop materiale og har tapede sømmer. Duken er behandlet med PU5000, hvilket  tåler en vannsøyle på ca 6500mm.  (Foto: Diote/)
Vekt kun 3,3 kg med praktisk front inngang. Teltduken er konstruert i Poly Rip Stop materiale og har tapede sømmer. Duken er behandlet med PU5000, hvilket tåler en vannsøyle på ca 6500mm. (Foto: Diote/)

Vil du vinne, eller bare få ditt bilde på skjermen eller på tv2sporten.no?

Send MMS med kodeord TOUR til 1984 (kr 5,-) og få ditt bilde i «Siste ytringer» her på tv2sporten.no eller på TV - kanskje plukkes nettopp ditt bilde ut som dagens MMS-bilde? Eller du sender et bilde sammen med en Twitter-melding med hashtag #2tdf.

Du kan for eksempel følge våre reportere individuelt på Twitter, eller bare sette deg godt til rette og nyte strømmen av meldinger fra samtlige - inkludert de største stjernerytterne - i høyrekolonnen på tv2.no/tdf.

Der kan også du bidra med dine bilder og meldinger, enten via Twitter eller tradisjonell SMS/MMS.

Tidligere vinnere:

1. etappe
2. etappe
3. etappe
4. etappe
5. etappe
6. etappe
7. etappe
8. etappe
9. etappe
10. etappe
11. etappe
12. etappe
13. etappe
14. etappe
15. etappe