wedding2
wedding2

Fridde på oppfordring fra publikum

Komiker Jamie Kennedy fridde spontant på scenen til sin kjære Jennifer Love Hewitt, lørdag kveld. Og dét uten ring.

«Ghost Whisperer»-skuespiller Jennifer Love Hewitt begynte å date arbeidskolega Jamie Kennedy tidligere i år, og nå skal de altså gifte seg.

Fridde på oppfording

Under et show i California lørdag kveld, skulle komikeren Kennedy ta med seg sin kjære på scenen på scenen for å ta henne med i showet.

Det var da det spontane frieriet skjedde.

- Jamie tok Jennifer opp på scenen for å spøke og synge sammen med henne da noen ropte ut «gift deg med henne!». Da gikk Jamie ned på et kne og spurte om hun ville gifte seg med ham. Hun sa ja selv om han ikke hadde noen ring. De fikk stående applaus, forteller en publikummer som fikk med seg det hele, ifølge Bang Showbiz.

Ville gifte seg

Jennifer uttalte i mai i år at hun var klar for å gifte seg med sin kjære Jamie, og satte til og med en tidsfrist på et år for når det burde skje.

Paret møttes under innspilling av «Ghost Whisperer» i 2007, men de to begynte ikke å date før Jennifer gjorde det slutt med sin tidligere forlovede, Ross McCall.

Les også: - Jeg elsker nerder

Les også: - Jennifer Love Hewitt forlover seg

Har vært på utkikk etter ring tidligere

I slutten av mai ble det forelskede paret sett da de skulle kjøpe ring til Jennifer, men den rette ringen har altså ennå ikke blitt funnet.

- De har vært på jakt etter en forlovelsesring til Jennifer. Hun er rett og slett ei jente som alltid trenger en mann i livet sitt, og begynner å bli nervøs for at hun skal gå glipp av ekteskap og det å få en familie, sa en kilde til avisa Chicago Sun-Times i mai.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)