Scrubs-stjerne tjener to millioner for 22 minutter

Imponer vennene dine med triviell fakta om en av verdens mest populære serier. Sjekk her!

Den komiske sykehusserien er inne i sin åttende sesong og har i årenes løp blitt nominert til to Emmy-priser. Nedenfor kan du lære deg mye unyttig og vittig om Scrubs.

Se serien hverdager klokken 1500 på TV 2 Zebra.

Se også Dette visste du ikke om South Park

Ti isbrytende fakta om Scrubs

10. Zach Braff, som har hovedrollen som John «J.D» Dorian tjener over to millioner kroner per episode han spiller i. Dette gjør ham til en av TV-historiens best betalte skuespillere.

9. I den spansk-dubbede versjonen av Scrubs snakker sykepleieren Carla Espinosa italiensk med sin mor. I den originale engelsktalende versjonen snakker Carla spansk.

(Artikkelen fortsetter nedenfor bildet.)

Britney-eyes
Britney-eyes

8. Settet som brukes i serien ble også brukt under innspillingen av filmen «Crossroads» fra 2002 hvor Britney Spears hadde hovedrollen.

7. I Scrubs har Dr. Cox som kjennetegn å kalle hovedrolleinnehaveren J. D for jentenavn. I virkeligheten gjør John C. McGinley, som spiller Dr. Cox, det samme mot sin nabo og kjendisvenn John Cusack.

6. I andre sesong av serien hopper et ukjent par i strikk sammen i stedet for hovedrolleinnehaverene. Disse to møttes da for første gang på settet og har i senere tid giftet seg.

Se også Verdens verste auditions?

INGEN LEGE: Kjekkasen Michael Muhney var egentlig tiltenkt hovedrollen som «J.D» i Scrubs.
INGEN LEGE: Kjekkasen Michael Muhney var egentlig tiltenkt hovedrollen som «J.D» i Scrubs.

5. Det velkjente vokalbandet «The Blanks» til den stusselige karakteren Ted er et faktisk band som han startet med sine venner når han gikk på skolen.

4. Sykehuset «Sacred Heart» er et ekte, nedlagt sykehus ved navn «North Hollywood Medical Center» i California. TV-selskapet leier bygningen og har pusset det opp med filmsett i flere etasjer til ulike produksjoner.

3. Den sarkastiske vaktmesterens navn skal visstnok være Glenn Matthews. Allikevel kaller en bekjent av vaktmesteren ham for Tommy i sesong åtte.

2. Serieskaper Bill Lawrence har sagt i flere intervjuer at han alltid har sett for seg «Scrubs» som en levende versjon av «The Simpsons».

1. Skuespiller Michael Muhney var originalt gitt hovedrollen som «J.D», men serieskaperne mente han ikke var sprø nok.

Se flere godbiter på waschera.no