TILBAKE: Publikum hyllet Susan Boyle under konserten i Glascow søndag. Sangtalent, som nettopp har blitt behandlet for utmattelse, fikk stående applaus midtveis i opptredenen.  (Foto: Scanpix/WENN.com)
TILBAKE: Publikum hyllet Susan Boyle under konserten i Glascow søndag. Sangtalent, som nettopp har blitt behandlet for utmattelse, fikk stående applaus midtveis i opptredenen. (Foto: Scanpix/WENN.com)

- Kjendisstatusen var nedrivende

Susan Boyle om sin plutselige kjendistilværelse.

Susan Boyle (48) ble stjerne over natten etter sin audition i den britiske versjonen av «Norske Talenter» i vår.

«Britain's Got Talent»-stjernen opplevde et enormt mediekjør fra første stund etter audition. Boyle kom på andreplass i finalen og den skotske 48-åringen fikk seg en skikkelig støkk av alt oppstyret og måtte legges inn på klinikk for å bli behandlet for utmattelse.

Les også: Innlagt Talent-Susan får støtte av statsministeren

Fikk hjelp av et stort team

I et intervju med TV-programmet «Today» som sendes på amerikansk TV onsdag, forteller Boyle at den plutselige berømmelsen var som en «nedriving ball». Dette er det første intervjuet Boyle har gitt etter hun ble en global internett og TV-kjendis.

- Effekten er som en nedriving ball, sier Boyle i intervjuet ifølge Reuters.

- Jeg måtte forstå situasjonen, og med veiledning av et stort team som var veldig flinke, var jeg i stand til å se ting i perspektiv og virkelig snu om litt, fortsetter Boyle.

For tiden jobber Boyle med sitt første album under ledelse av Simon Cowell.

Susan Boyles versjon av «I Dreamed a Dream» fra musikalen «Les Miserables» har 275 millioner video visninger på nettet.

- Jeg vil ikke det skal ta slutt

Boyle legger ikke skjul på at det er rart å gå fra en anonym tilværelse til å bli en verdenskjendis.

- Det er som en lang reise. Du vet ikke hva som vil skje. Du vet ikke hvordan det vil ende. Jeg vil ikke at det skal ta slutt, sier hun i intervjuet ifølge Reuters.

Den amerikanske versjonen av «Britain's Got Talent», «America's Got Talent», er i gang for tiden, og allerede spekuleres det i om amerikanerne har fått «sin Susan Boyle» i sangeren Kari Callin.

Les også: Er Kari USAs Susan Boyle?

Få de siste kjendisnyhetene på mobil: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge »