rih copy
rih copy

Får ikke tilgivelse av fansen etter video-unnskyldning

- Slagene er alt han vil bli husket for.

Det var tidligere i år at Chris Brown angrep sin daværende kjæreste Rihanna.

Hardt skadet

Hun fikk blant annet en sprukket leppe, skrubbsår i ansiktet, og bitemerker, og ble kjørt rett til Cedars-Sinai Medical Center i kjølvannet av overfallet. Rihanna fortalte i avhør at Brown truet med å drepe henne og tok kvelertak på henne til hun svimte av.

- Helt siden februar har jeg blitt rådet til å ikke si noe om hendelsen, selv om jeg selv har ønsket å gå ut offentlig å be om unnskyldning, og ta på meg ansvaret for det som skjedde, sier Brown i en video hvor han ber fansen og Rihanna om unnskyldning.

Skamfull

Krangelen mellom de to unge popstjernene begynte da paret dro fra en fest i forbindelse med Grammy-utdelingen. Brown (19) uttaler i videoen at han er oppdratt så godt at han ikke aner hvorfor han gjorde noe slikt.

- Jeg har prøvd å leve livet mitt slik at de rundt meg var stolte av meg, og inntil nylig syntes jeg at jeg gjorde en god jobb, sier han.

Det er en skamfull popstjerne som snakker ut.

- Jeg skulle ønske jeg kunne leve de øyeblikkene på nytt igjen, men det kan jeg ikke. Derfor skal jeg ikke sitte her og lage unnskyldninger. Det finnes ikke unnskyldninger for det jeg gjorde. Jeg er veldig lei meg og skammer meg over det jeg har gjort, fastholder han.

Han sier han har fortalt Rihanna dette mange ganger. Den siste tiden har han brukt mye tid i å søke hjelp, blant annet fra en prest, for at noe lignende aldri skal skje igjen.

(Artikkelen fortsetter under videoen)

- Slagene alt han vil bli husket for

Selv om noen uttrykker støtte til den hardt prøvede stjernen i kommentarfeltet under videoen, er en stor del av fansen ikke villig til å tilgi ham for det han har gjort.

- En unnskyldning er bare verdt så mye. Det er handlingene hans som har plassert ham på feil side. Han kan si og gjøre alt han vil, men dette vil alltid være en skamplett på karrieren hans, om det finnes noen karriere igjen, melder en innskriver.

- Slagene er alt han vil bli husket for, melder en annen, mens en tredje ikke tror noe på unnskyldningen.

- Pene ord som en advokat har skrevet er ikke verdt noe, fastholder vedkommende.

Andre skriver at Brown selv fortjener å bli klappet til, og at han er avskum.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)