Bjørn Helge Riise
Bjørn Helge Riise

Riise: - En drøm i oppfyllelse

Bjørn Helge Riise gleder seg å spille i det han mener er verdens beste liga.

Lillestrøm-spiller Bjørn Helge Riise ankom London mandag sammen med sin agent Tore Pedersen og sin mor Berit Riise.

- Perfekt liga
26-åringen vil etter planen sluttføre overgangen til Premier League-klubben Fulham på onsdag.

- Det er perfekt hvis jeg får muligheten til å prøve meg i det som jeg mener er den beste ligaen i Europa, sier Bjørn Helge Riise til TV 2 Sporten.

Han innrømmer at det nå er guttedrømmen som er i ferd med å gå i oppfyllelse.

- Det har vært guttedrømmen så jeg håper jeg får oppfylt den, sier han.

Riise frykter ikke nivået i Premier League. Han mener det høye tempoet og tøffe duellspillet vil passe ham perfekt.

- Jeg vet det er trøkk og stort tempo i spillet. Det passer meg bra. Jeg liker å løpe, jeg liker å krige og jeg liker stort tempo i spillet. Det kommer til å gå gull, sier en selvsikker Riise.

Vil krige seg inn på laget
På onsdag vil Riise etter all sannsynlighet skrive under på en kontrakt som binder han til Craven Cottage i tre år. Bare siste del av legesjekken gjenstår før Riise kan begynne kampen om å spille seg inn i Fulham-laget.

- Hvis alt går i orden får jeg ta vare på de mulighetene jeg får. Når man har skrevet under og kommet i orden er det egentlig bare opp til deg selv, sier han.

Fulham har nordmennene Brede Hangeland og Erik Nevland, samt svenske Fredrik Stoor i stallen fra før. Riise synes det er veldig positivt.

- Det er en perfekt klubb å komme i. Det er to nordmenn og en svenske der fra før. Det er en klubb som har fulgt meg ganske lenge og det er betryggende. Det viser at de virkelig vil ha meg. Da er det bare å slappe av og spille god fotball, sier Riise.