Robinho (Foto: Darren Staples/REUTERS)
Robinho (Foto: Darren Staples/REUTERS)

Robinho mener topp fire-dynastiet er over

- Vi har gjort det til topp fem, sier City-spissen.

Manchester City har brukt rundt 700 millioner kroner på å forsterke angrepsrekka i sommer, og Emmanuel Adebayor, Carlos Tévez og Roque Santa Cruz har ankommet City of Manchester Stadium. I tillegg har Gareth Barry blitt hentet inn fra Aston Villa.

Les også: Adebayor signerte femårskontrakt med City

Robinho viste forrige sesong at han allerede er en viktig brikke i Citys offensive arsenal, og han mener sommerens signeringer gjør at det er slutt på topp fire- klubbenes dynasti.

- Det er ikke lenger en topp fire. Vi har gjort det til topp fem. Fra denne sesongen må vi ha det i tankene at vi er en av de aller beste klubbene, sier Robinho til Sunday Mirror.

- Skal du bygge et hus må du starte nederst
Han tror John Terry ville vært et perfekt kjøp og mener Chelsea-stopperen er den lederen City trenger bakerst.

- Du kan ha de seks beste offensive spillerne i verden, men dersom forsvaret ikke komplimenterer det vil du ikke vinne noe som helst. Jeg vet ingenting om John Terry-avtalen annet enn det jeg har lest, men har en den verdensklasselederen vi trenger bakerst. Jeg har sagt det før: Skal du bygge et hus må du starte nederst, sier Robinho.

- Kan bli uslåelige
Brasilianeren mener laget kan bli uslåelig når det har satt seg.

- Om spillerne vi har signert og spillerne vi kan signere jobber bra sammen kan vi bli uslåelige - og ikke bare i England, men i Europa.