John Terry  (Foto: GLYN KIRK/AFP)
John Terry (Foto: GLYN KIRK/AFP)

Her er søndagens Premier League-rykter

City nekter å gi opp John Terry. Arsenal kjøper sveitsisk stortalent.

<b>Les også: Bekreftede overganger - England</b>

Arsenal: 
Arsenal har snappet opp den 16 år gamle sveitseren Sead Hajrovic fra Grasshoppers. Manchester United og Everton var også interesserte i stortalentet. Arsenal-manager Arsène Wenger har innrømmet at klubben vurderer å hente Bordeaux-spissen Marouane Chamakh, men understreker at han ikke har hastverk med å svi av Adebayor-pengene. El Mundo Deportivo melder at Real Madrid kan gjøre et fremstøt for å sikre seg Arsenals Cesc Fabregas dersom Liverpools Xabi Alonso glipper.

Aston Villa:
Flere engelske medier spekulerer i at Liverpool er villige til å by 220 millioner kroner for Ashley Young. Villa-manager Martin O'Neill er strålende fornøyd med å ha sluttført overgangen for Middlesboroughs Stewart Downing for 100 millioner kroner. - Vi har gjort et kupp, uttaler O'Neill til The Mirror. Det meldes også om at Bolton forbereder et bud på Aston Villas forsvarsspiller Zat Knight.

Birmingham:
Peterborough har signert Birminghams forsvarsspiller Krystian Pearce på lån ut sesongen. Samtidig er det klart at Sheffield Uniteds lovende midtstopper Matt Kilgallon har avslått tilbud fra Wigan, Birmingham og Burnley og skrevet under på en ny fireårskontrakt med Sheffield United.

Blackburn:
Den italienske veteranspissen Christian Vieri skal ha stukket av fra sitt prøvespill med Blackburn og dratt på ferie til Sardinia. Det skriver Channel 4. Sam Allardyce uttalte i går at han håpet Vieri ville signere for klubben. Nå vil Allardyce trappe opp jakten på alternative forsterkninger på spissplassen.

Bolton:
Bolton-manager Gary Megson har avslørt at klubben ønsker seg Hull Citys venstreback Sam Ricketts. Det meldes også om at Bolton forbereder et bud på Aston Villas forsvarsspiller Zat Knight.

Burnley: 
Sheffield Uniteds lovende midtstopper Matt Kilgallon har avslått tilbud fra Wigan, Birmingham og Burnley skrevet under på en ny fireårskontrakt med Sheffield United.

Chelsea:
Manchester City-manager Mark Hughes uttaler til BBC at klubben overhodet ikke har planer om å gi opp jakten på Chelsea-stopper John Terry. I Reading jubles det over at klubben sikret seg Ryan Bertrand på lån fra Chelsea neste sesong.

Everton:
Ifølge the Daily Star har Everton satt en prislapp på 300 millioner kroner for City-aktuelle Joleon Lescott. Arsenal har snappet opp den 16 år gamle sveitseren Sead Hajrovic fra Grasshoppers. Manchester United og Everton var også interesserte i stortalentet. Everton, Sunderland og West Ham er skal være villige til å betale 50 millioner kroner for Manchester Citys forsvarsspiller Nedum Onuoha (22). Det skriver Daily Star. Sportsdirektøren i Kalmar FF, Svante Samuelsson, bekrefter overfor Sportbladet at Everton har vist interesse for den unge midtbanespilleren Rasmus Elm.

Fulham: 
Kun formaliteter gjenstår før Fulham kan presentere Lillestrøms Bjørn Helge Riise som ny Fulham-spiller. Også en annen skandinavisk midtbanespiller kan være på vei til klubben. La Gazzetta dello Sport skriver at Fuham ønsker å låne danske Christian Poulsen fra Juventus. Tottenham-manager Harry Redknapp har lagt inn et bud på om lag 120 millioner kroner for Portsmouth-spiss Peter Crouch. Det skriver News of the World. Også Fulham og Sunderland har vist interesse for den høyreiste 28-åringen.

Hull: 
Bolton-manager Gary Megson har avslørt at klubben ønsker seg Hull Citys venstreback Sam Ricketts. Samtidig uttaler klubbens assistenttrener Brian Horton at overgangsryktene om at Newcastles Joey Barton er på vei til klubben er oppspinn.

Liverpool:
Flere engelske medier spekulerer i at Liverpool er villige til å by 220 millioner kroner for Ashley Young. Det spekuleres også i om skjebnen til Real Madrid-aktuelle Xabi Alonso vil bli avgjort i løpet av de to neste dagene. Liverpool-trener Rafael Benitez skal søndag møte Alonso for første gang etter ferien.

Manchester City:
Manchester City-manager Mark Hughes uttaler til BBC at klubben overhodet ikke har planer om å gi opp jakten på Chelsea-stopper John Terry. Ifølge the Daily Star har Everton satt en prislapp på 300 millioner kroner for City-aktuelle Joleon Lescott.

Manchester United:
Arsenal har snappet opp den 16 år gamle sveitseren Sead Hajrovic fra Grasshoppers. Everton var også interesserte i stortalentet. Sir Alex Ferguson har belønnet iren Darron Gibson (21) med en ny treårskontrakt.

Portsmouth:
Tottenham-manager Harry Redknapp har lagt inn et bud på om lag 120 millioner kroner for Portsmouth-spiss Peter Crouch. Det skriver News of the World. Også Fulham og Sunderland har vist interesse for den høyreiste 28-åringen.

Stoke City:
News of the World skriver at Stoke ikke har gitt opp håpet om å sikre seg senegaleseren Guirane N'Daw (25) fra Nantes. Samme tabloid skriver at Stoke-manager Tony Pulis har Newcastle Uniteds Lomana Lua Lua i kikkerten.

Sunderland:
Everton, Sunderland og West Ham er skal være villige til å betale 50 millioner kroner for Manchester Citys forsvarsspiller Nedum Onuoha (22). Det skriver Daily Star. Tottenham-manager Harry Redknapp har lagt inn et bud på om lag 120 millioner kroner for Portsmouth-spiss Peter Crouch. Det skriver News of the World. Også Fulham og Sunderland har vist interesse for den høyreiste 28-åringen.

Tottenham:
Tottenham-manager Harry Redknapp har lagt inn et bud på om lag 120 millioner kroner for Portsmouth-spiss Peter Crouch. Det skriver News of the World. Også Fulham og Sunderland har vist interesse for den høyreiste 28-åringen.

West Ham:
Everton, Sunderland og West Ham er skal være villige til å betale 50 millioner kroner for Manchester Citys forsvarsspiller Nedum Onuoha (22). Det skriver Daily Star. Gianfranco Zola ønsker å gi midtstopper Matthew Upson kapteinsbindet neste sesong. Dette i håp om at det vil få 30- åringen til å skrinlegge drømmen om å gå til en større klubb.

Wigan:
Jason Scotand er klar for spill i Premier League. 30-åringen fra Trinidad og Tobago går fra Swansea til Wigan for cirka 20 millioner kroner. Samtidig er det klart at Sheffield Uniteds lovende midtstopper Matt Kilgallon har avslått tilbud fra Wigan, Birmingham og Burnley skrevet under på en ny fireårskontrakt med Sheffield United.

Wolves:
Wolves-vingen Lewis Gobern (24) er klar for MK Dons i League One.