Pitt vurderer Smith-oppfølger

Brad Pitt og Angelina Jolie skal vurdere å lage en oppfølger til «Mr. and Mrs. Smith».

Paret, som ble forelsket under innspillingen av filmen i 2005, skal ha lyst til å lage en oppfølger som kan få følelsene på plass igjen i forholdet deres.

– De håper at lynet vil slå ned to ganger, og at de kan få tilbake utstrålingen som betok dem for fem år siden, sier en kilde som står nær de to.

– Det er ingen hemmelighet at når det gjelder forholdet dem imellom, så er Brad og Angie slått ut. Stresset med å oppdra seks barn og håndtere to suksessfulle karrierer er i ferd med å slite dem ut.

Brad Pitt, som filmet «Mr. and Mrs. Smith» mens han fortsatt var gift med Jennifer Aniston, har bedt manusforfatteren Simon Kinberg om å skrive en oppfølger til den romantiske actionfilmen.

– Denne gangen vil de to ha barn, og ungenes streker vil bli en del av historien. han håper at de to blir forelsket på nytt.... for å få forholdet deres på skinnene igjen, legger kilden til i et intervju med magasinet National Enquirer.

Selv om Brad Pitt og Angelina Jolie alltid har benektet at deres forhold begynte mens skuespilleren fortsatt var sammen med Jennifer Aniston, har Jolie innrømmet at de to falt for hverandre mens de spilte inn filmen.

– Jeg vil absolutt at ungene skal se den når de blir større. Ikke mange mennesker får sjansen til å se en film der foreldrene deres blir forelsket, har 34 år gamle Angelina Jolie sagt da hun ble spurt om filmen hun vil at barna hennes skal se når de blir større. (©NTB)