Michael Owen ble presentert som ny unitedspiller 13. juli.  (Foto: neil jones/AFP)
Michael Owen ble presentert som ny unitedspiller 13. juli. (Foto: neil jones/AFP)

Solskjær tror på Owen-suksess

Uniteds reservelagstrener har klokketro på Michael Owen.

Ole Gunnar Solskjær deler Cristiano Ronaldos klokkertro på at til dels utskjelte Michael Owen blir en suksess i Manchester United.

Fantastisk målscorer
Det sier Solskjær ifølge Manchester Evening News som siterer et intervju i M.E.N. Sport.

- Michael er en veldig god signering. Jeg har alltid synes at han er en glimrende spiss. Han er en fantastisk målscorer, sier Solskjær.

Han kommer til å score mål. Det er det ingen tvil om.

Solskjær var kjent for sin uforklarlige evne til å være på rett sted til rett tid da han spilte for United. Nordmannen ser mye av de samme egenskapene hos Owen.

Brukt i sports-spelet Gjett Spillere
Brukt i sports-spelet Gjett Spillere

- Han har det instinktet som gjør at han vet nøyaktig hvor og når han skal være i feltet og her i United har du spillere som kan servere gode sjanser for deg. Han kommer til å score mål. Det er det ingen tvil om, sier Manchester Uniteds reservelagstrener.

- Har det lille ekstra
36-åringen fra Kristiansund synes det er deilig at Manchester slipper å møte Owen i startoppstillingen til noen av motstanderlagene i Premier League fremover.

- Han har det lille ekstra som gjør at han kommer foran forsvarsspillerne. Han kan få hodet eller en tå på ballen akkurat tidsnok til å omsette en halvsjanse til scoring. Jeg har spilt mot han så mange ganger og han har ødelagt så mange av drømmene våre opp gjennom hans karrière. Derfor er det deilig at han er her, skryter Solskjær.