camilla3
camilla3

Glamourmodell meldt død i egen blogg

- Vi ser deg i himmelen, engelen vår.

- Som mange kanskje allerede vet, ble Camilla funnet død lørdag 11.7.09. Camilla var ei nydelig jente. Vi i nærmeste familie vil alltid ha Camillas minne i våre hjerter. Hun var et vidunderlig menneske som alltid var der for alle.

Slik lød det nyeste blogginnlegget på «Charterfeber»-deltakeren Camilla Fors blogg på blogg.no fredag.

Da «God kveld Norge» gjorde blogg.no oppmerksomme på innlegget fredag, valgte selskapet å stenge Camillas konto.

Tittelen på innlegget var «Rest in peace Camilla Fors 02.11.91 - 11.07.09», og var signert av noen som utga seg for å være Camillas mamma, pappa og bror.

Les intervju med Camillas venninne Noor: - Dette er helt for jævlig

- Mamma er helt på gråten

- Det har vært mye tull på bloggen min, men dette tar jo kaka. Jeg har akkurat snakket med mamma, og hun er helt på gråten. Jeg ser på dette her som en drapstrussel, sier Fors til «God kveld Norge».

Les mer: - Noen er jævlig bitter

Fors' blogg ble hacket tidlig fredag, og glamourmodellen skjønner ikke hva som har skjedd.

Hun våknet opp til over 40 ubesvarte anrop fra venner og bekjente, og på sin egen blogg kunne hun lese det som skulle være hennes egen nekrolog.

- Det kan være en gal eks eller noen som er sinte eller sure. Jeg bare stoppet opp og fikk vondt i magen da jeg fikk høre om blogginnlegget. Nå skal jeg hente mer informasjon og rådføre meg om jeg må gå videre med dette, sier hun.

(artikkelen fortsetter under bildet)

camilla
camilla

Blogg.no tar grep

- Vi ser selvsagt alvorlig på slikt som dette. Det vi vanligvis gjør når vi oppdager hacking, er å informere brukeren om hva som er smart å gjøre. Det er viktig å huske på at det ikke er vi i blogg.no som blir hacket, men i dette tilfellet er det Camilla selv som har blitt hacket. Vi råder brukeren til å bytte brukernavn og passord umiddelbart. Vi har vært i kontakt med Camilla for å komme til bunns i dette, sier Rafiq Charania i blogg.no.

- Hun hadde et hjerte av gull

- Hvil i fred. Vi vil rette en stor takk til alle som allerede har kondolert oss og støttet oss gjennom denne tunge tiden. Hun ville virkelig satt pris på vennene sine, familien og bekjente. Dere er til stor hjelp i sorgprosessen, blir det skrevet videre i innlegget.

En kan også lese at Fors vil bli bisatt i Tromsø Kirke.

- Camilla har alltid vært ei jente som visste hva hun ville og med et hjerte stort som gull. Ingen av oss vet helt hvordan vi skal håndtere dette, det eneste vi vet er at du gjorde mennesker til en bedre person. Vi ser deg i himmelen, engelen vår.

- Bloggen vil bli oppdatert med noen poster angående Camilla og det som var rundt henne, men vi går ut i fra at det blir i neste innlegg vi forteller om seremonien. Alle er velkommen. Det blir i Tromsø Kirke. Dato enda ikke klar. Hilsen Trudde (mamma), Jarle (pappa), Frits (bror).

Bekjente fryktet for Camilla

- I bloggen har jeg jo vært død ei uke nå, men de som kjenner meg vet jo sannheten. Det er verre med de som jeg ikke har så ofte kontakt med. Jeg måtte for eksempel ringe pappa nå og informere ham. Jeg har fått mange telefoner nå, for å si det sånn, sier Camilla.

Helt til slutt kommer hun med råd til andre bloggere:

- Bruk forskjellige - og vanskelige - passord rundt på nettet. Så opplever du kanskje ikke det samme som meg.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)