newPic_9307.JPG
newPic_9307.JPG

Tour de Benjamin

TV 2 Sporten vil ha dine Tour-bilder. Sjekk hvem som vant torsdagens etappe.

Les også: Send oss ditt TdF-bilde - vinn fete premier

Tour de France 2009 handler ikke bare om utøverne på tv-skjermen. I år deler vi rekordmange opplevelser med våre brukere både på tv og nett.

Torsdagens vinner av vår mms-konkurranse ble Brit Aashild Skjervold (57) fra Stjørdal.
Hun tok dette bildet av sitt barnebarn, Benjamin Karlsen (3) da TV 2 var på besøk i Stjørdal med det populære Tour de Kids. Se innslaget fra Stjørdal i videovinduet nederst.

mms_1607
mms_1607

Dermed kan Brit Ashild se frem til å få premien, en Doite Racoon dagstursekk.

racoon
racoon

I tillegg til ny tursekk kan hun se frem til å være i potten når TV 2 Sporten ved Tourens slutt trekker en sammenlagtvinner som får et Himalaya-telt til en verdi av 3.999,-, og en actoneva-bukse samt apalache-jakke til verdi av 6098,- fra utendørsspesialisten Doite.

Vekt kun 3,3 kg med praktisk front inngang. Teltduken er konstruert i Poly Rip Stop materiale og har tapede sømmer. Duken er behandlet med PU5000, hvilket  tåler en vannsøyle på ca 6500mm.  (Foto: Diote/)
Vekt kun 3,3 kg med praktisk front inngang. Teltduken er konstruert i Poly Rip Stop materiale og har tapede sømmer. Duken er behandlet med PU5000, hvilket tåler en vannsøyle på ca 6500mm. (Foto: Diote/)

Vil du vinne, eller bare få ditt bilde på skjermen eller på tv2sporten.no?

Send MMS med kodeord TOUR til 1984 (kr 5,-) og få ditt bilde i «Siste ytringer» her på tv2sporten.no eller på TV - kanskje plukkes nettopp ditt bilde ut som dagens MMS-bilde? Eller du sender et bilde sammen med en Twitter-melding med hashtag #2tdf.

Du kan for eksempel følge våre reportere individuelt på Twitter, eller bare sette deg godt til rette og nyte strømmen av meldinger fra samtlige - inkludert de største stjernerytterne - i høyrekolonnen på tv2.no/tdf.

Der kan også du bidra med dine bilder og meldinger, enten via Twitter eller tradisjonell SMS/MMS.

Tidligere vinnere:

1. etappe
2. etappe
3. etappe
4. etappe
5. etappe
6. etappe
7. etappe
8. etappe
9. etappe
10. etappe
11. etappe

Her kan du se Tour de Kids i Stjørdal.

328574