Mischa Barton innlagt

Mischa Barton er innlagt på sykehus for psykiatrisk observasjon – angivelig skal det være snakk om tvangsinnleggelse.

Det hevder Access Hollywood om den 23 år gamle skuespilleren, som har hatt et karrieremessig stup etter at hun sluttet i suksesserien «The O.C.».

Hun skal ha blitt innlagt på onsdag på kjendissykehuset Cedars-Sinai, der Britney Spears i sin tid også havnet. Det skal ifølge TV-programmet være politiet som skal ha bedt om en slik «ufrivillig innleggelse» – og tatt henne med seg til sykehuset.

En talskvinne for Los Angeles-politiet bekrefter til Reuters at en patruljebil ble sendt hjem til Barton for å håndtere «en medisinsk sak», etter at politiet ble bedt om å komme, men vil ikke kommentere saken utover det. Bartons talsperson er i øyeblikket ikke tilgjengelig for kommentar, meldte nyhetsbyrået fredag formiddag.

– Hun har slitt med flere personlige forhold. Jeg vet ikke om hun egentlig ga opp de dårlige vanene som hun mistet kontroll over for noen år siden, sier en venn til People.

Mischa Barton fikk sitt gjennombrudd i «The O.C.», men rollefiguren hennes ble drept på tampen av tredje sesong i 2006, mens serien ble dumpet året etter. Siden har hun vært å se i en rekke mindre produksjoner. I 2007 ble hun arrestert og tiltalt for fyllekjøring og besittelse av marihuana, og la seg inn til rusavvenning. (©NTB)