Americas got talent
Americas got talent

Er Kari USAs Susan Boyle?

Sjokkopptreden i «America's Got Talent».

Kun kort tid etter det enorme mediekjøret den ukyssede Susan Boyle fikk i «Britain's Got Talent», er Amerika i gang med sin versjon av talentprogrammet som går på NBC.

I onsdagens episode ble publikum kjent med 43 år gamle Kari Callin som har en historie som er forbausende lik Susan Boyles.

Se klippet her (TV 2 tar ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider)

Fikk sparken på grunn av utseende

I TV-programmet forteller radiograf Kari at hun en gang ble leid inn for å synge på et cruise, men at hun allerede før hun fikk sunget fikk sparken fordi han ikke likte hvordan hun så ut.

- Jeg har alltid hatt en drøm og et mål om å bli en profesjonell sanger, forteller den småsjenerte 43-åringen til programlederen før hun går på scenen.

susan_230
susan_230

- Jeg vil teste ut teorien for meg selv, så jeg kan si til meg selv «ja, jeg kan synge», ler hun.

- Jeg har aldri hatt kjæreste

I likhet med Susan Boyle har også Kari Callin vært uheldig på guttefronten.

- Jeg har aldri hatt kjæreste, og aldri vært i et seriøst forhold, sier hun og forteller at det har vært vanskelig å vokse opp med hareskår og at hun har følt at hun alltid måtte bevise noe ekstra.

Dommerne var i fyr og flamme etter opptredenen og Kari fikk stående applaus.

- Du skal gå tilbake til cruiseskipet og be han mannen betale 40000 dollar per natt, for det fortjener du! sa dommer David Hasselhoff.

- Du har en helt utrolig stemme, frøken, sa Sharon Osbourne og Susan Boyles favorittdommer Piers Morgan mente også at Kari har en fantastisk stemme.

Hva mener du? Er dette Amerikas Susan Boyle? Se klippet her og diskuter nederst i saken!

(TV 2 tar ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider)