«The King of Pop» Michael Jackson døde av hjertestans 25. juni 2009.  (Foto: EZIO PETERSEN, © ACG)
«The King of Pop» Michael Jackson døde av hjertestans 25. juni 2009. (Foto: EZIO PETERSEN, © ACG)

- Michael Jackson ble steril etter mishandling

Joe Jackson skal ha gjort sønnen steril ved å sparke han i testiklene.

Michael Jackson skal ha betrodd seg til sin lege Dr. Arnold Klein og sagt at han ikke kunne få egne barn takket være at faren hans slo han da han var yngre.

Les også: Nå slår Jacksons ekskone tilbake

Arnolds tidligere kjæreste Paul Gohranson påstår i et videointervju med Radaronline.no at Joe Jackson flere ganger skal ha sparket sønnen i testiklene, og at dette skal ha gjort Michael Jackson steril.

Gohranson påstår videre at Michael Jacksons lege, som er spesialist i hudsykdommer, skal ha gitt sin sperm til Michael slik at superstjernen kunne få en egen familie.

Les også: Slik ble Jacksons hud kritthvit

Ifølge Gohranson skal Michael ha sagt til Dr. Klein at testiklene aldri ble de samme igjen.

- Han sa at det var hovet og alltid vondt. Så derfor donerte Arnold spermen sin fordi Michael ikke kunne produsere egen sperm, hevder den tidligere legekjæresten.

Hevder legen er barnas far

Goharnson er overbevist om at Dr. Klein er den biologiske faren til Michael Jacksons to eldste barn Prince Michael og Paris. Michael Jacksons ekskone Debbie Rowe skal ha jobbet for Dr. Klein, men Goherson hevder at Debbie ikke hadde noen anelse om at legen hadde donert spermen, men at hun oppdaget det etter hvert i sitt ekteskap med Jackson.

Tito Jackson hevder Michael er faren

Samtidig som ryktene går om hvem som er faren, har Michael Jacksons bror, Tito Jackson, uttalt at Michael Jackson er faren til de tre barna Prince Michael I, Paris og Prince Michael II (også kalt Blanket).

- De er hans barn. Blanket er Michaels, det kan jeg se. De øynene kan man ikke ta feil av. Jeg ser mye av Michael i han, skal Tito ha uttalt til The Mirror .

Tito hevder at det er barnas hvite mor som har vært avgjørende for deres hudfarge.

- Selv om de ser hvite ut så betyr det ikke at de er det. Jeg har en onkel som er gift med en hvit jente og de har tre barn. To av de er hvite og en er mørk, fortsetter Tito.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)